Renegade Posted April 28, 2013 Report Posted April 28, 2013 (edited) Mi-am adaugat mai devreme o imagine la semnatura cu ajutorul unui link extern.Am scris la semnatura asta:[img]http://oi43.tinypic.com/2hhh9vo.jpg[\img]Nota:intentionat am pus [\img] in loc de Dar se pare ca o vad doar in posturile de dupa adaugare,in cele anterioare nu.Ma poate ajuta cineva?Multumesc anticipat Edited April 28, 2013 by Renegade Quote
StrXt Posted April 28, 2013 Report Posted April 28, 2013 Cel mai probabil inainte sa iti pui imaginea aia nu aveai nimic altceva.Postrurile pe care le-ai facut fara semnatura asa raman iar la restul se actualizeaza in functie de semnatura curenta pe care o setezi din profil.Asta este motivul pentru care am un punct la semnatura. Quote
Renegade Posted April 29, 2013 Author Report Posted April 29, 2013 Nu aveam nimic altceva inainte,dar am inteles ca se poate updata cu un query in mysql astfel incat sa dea valoarea 1 (adevar) la toate topicurile pentru semnatura sau din Admin Panel.Acesta este threadulUpdate signature throughout all posts - vBulletin.org Forum Quote
Renegade Posted May 1, 2013 Author Report Posted May 1, 2013 Stiam ca sunt sanse mici sa fiu ajutat iar intreband nu cred ca am suparat pe cineva,macar am incercat. Quote
daNNy.bv Posted May 1, 2013 Report Posted May 1, 2013 te ajuta la ceva? doamne ba, dar cate pretentii mai aveti cate unii. Quote
Renegade Posted May 1, 2013 Author Report Posted May 1, 2013 (edited) nu mai zic nimic pentru ca nu are nici un sens.Threadul este de cateva zile.Daca insistam cu un alt post sau PM la admini intelegeam indignarea voastra,dar asa...P.S. - nu e vorba de pretentii,initial am tratat problema ca pe un bug,apoi am gasit acel link cu o posibila rezolvare.Daca sunt ajutat bine,iar daca nu la fel e bine.Nu e capat de lume. Edited May 1, 2013 by Renegade Quote
R0cc0 Posted May 1, 2013 Report Posted May 1, 2013 Si eu mi-am pus poza la semnatura , dupa ce am facut cateva posturi , se va aplica automat , in tip , dupa 2 - 3 logari . Quote
Nytro Posted May 1, 2013 Report Posted May 1, 2013 242 rows affected. ( Query took 0.0078 sec ) Quote
Renegade Posted May 1, 2013 Author Report Posted May 1, 2013 multumesc Nytro pentru update.@R0cc0 - se aplica doar la threadurile si topicurile de dupa setarea semnaturii Quote
AsalT Posted April 26, 2014 Report Posted April 26, 2014 Same problem, @Nytro, ia-ti 2 minute din timpu' tau pretios, pentru asta.Multumesc. Quote