thazer Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 Ca sa iti poti face "tunning" windows-ului tau poti alege din o multime de programe (gen StyleXP), dar ele mananca mult spatiu si rami , dece sa folosim programe cand putem face noi manual , acum momentan sa schimbam doar logon-ul.-Primul pas este acela de a alege un logon al nostru , logon-uri gasiti pe site-uri gen: http://www.themexp.org/ [sectiunea Logins ]si downloadam un logon pe placul nostru .-Pasul doi Copiem fisierul pe care l-am downloadat de exemplu pe themexp.org sunt sub forma 543.exe , copiem acel fisier (il putem redenumi pentru a fi mai usor de retinut si utilizat in cazul meu l-am facut logonou.exe) il copiem in windowssistem32-Pasul treideschidem RegistryEditor (start/run -> regedit )folosind regedit accesam HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareMicrosoftWindows NTCurrentVersionWinlogon dupa accesare se cautam intrarea cu numele UIHost [dublu-click pentru edit doh ..]in UIHost scriem numele fisierului logon care l-am copiat in sistem32 (in cazul nostru logonnou.exe)apasam ok .. doh .. si restart ... si gata am schimbat logon-ul Va urma schimbarea bootscreen-ului da mai incolo Quote
Fatal1ty Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 Va urma schimbarea bootscreen-ului da mai incoloam pus eu despre asta mai de mult deci ..... numai e nevoie Quote
thazer Posted June 28, 2006 Author Report Posted June 28, 2006 oky doky , nu fus?¤i atent Quote