Jump to content
Ras

Hav-Rat 1.3.0 [Versiunea Privata]

Recommended Posts

Posted
mersi Ras ! faci posturi de calitate in ultima vreme..simt ca o vine o marire de salar !

darar domnu' sa vina :P

incerc sa ajut cum pot si cat pot forumul :)

Posted
mersi Ras ! faci posturi de calitate in ultima vreme..simt ca o vine o marire de salar !

Un troian in troian si un neamt care isi bate joc de voi =)) Sa vezi marire de salariu Ras :))

Posted

Un troian in troian

Hmmz So cool i like it ! Am incercat ieri programu , si ghici nu mi-a mers :D:) ... So ... daca eu patesc ceva patesti si tu =)) Sau cum ?!

Mneah cum zice si Zbeng nu e obligat sa testeze, dar nici sa faca post hunting, leaching !!!

E mai fair play nu?!

Posted
vladiii useru care posteaza nu e obligat sa testeze ceea ce posteaza ;)

ce vina are saracu om si el al luat de undeva asa ca;)

Cum adica sa nu testeze ? Daca el crede ca acolo este un program care da admin pe RST si de fapt este unul care iti da ban ? Nu ar trebui sa posteze dezinformari si porcarii. Daca un user downloada jegu asta de program si patea ceva, a cui era vina ? Cred ca a lui Ras...

Parerea mea, inainte de a umple aceste 3 sectiuni de aici, macar sa testeze programele care le posteaza.

Posted

am o intrebare foarte serioasa..tu ras ..crezi ca daca postezi niste programe/faci posturi/pui coduri sursa IMENSE vei creste in ochii cuiva?

Crezi ca te va aprecia cineva mai mult sau cineva va crede ca te pricepi?

raspunde-mi...

Posted

Daca voi pateati ceva era vina mea in totalitate :(

Intradevar nu am testat programul... dar am intrat in el ca sa fac poza.

Scuzati-ma daca ati patit ceva la calculator.

Posted

Lasa nu e nimik, momentan, Dar aduti aminte de topicul in care tu ai pus un program Zbeng a zis ca si el l-a avut dar ... nu a apucat sa il incerce si Tu i-ai raspuns ca nici tu nu l-ai incercat ... :| ...

Guest Nemessis
Posted

Lasati omul sa respire ca nu a omorat pe nimeni. Au fost programe de tip RAT foarte cunoscute ce contineau backdoor sau aveau o parola default ( Sub7, Optix, se spune ca si ProRat ar fi avut downloader in client). In clipa in care te joci cu focul e posibil sa te arzi. Asta e riscul fiecaruia.

Posted

pe naiba ....

1. nu e nici o regula care spune ca trebuie testat un soft inainte de a fii postat!

2. cum zice nemessis ..dak te joci cu focul e posibil sa te arzi...

3. prima rezolvare ar fii sa restrictionati accesul la internet... la acea aplicatie dubioasa, in cazul de fata restrictionam accesul la ip-ul acela dubios....

4. nu v-a obliga nimeni sa il rulati....

--------------------------

bafta si noroc :D

Posted

Testati orice program dubios folosind o masina virtuala, like i do, sau macar folositi programe cum ar fi DeepFreeze sau Sanboxie pentru a minimiza impactul asupra calc vostru.

Este si corect ca cel putin 90% din troieni, backdoors, rootkits etc sa aiba o poarta de intrare lasata deschisa de creatorii lor...pentru ca...puneti-va in locul lor...voi ati face la fel.

Posted

Troyanul creat (serverul) dupa executie injecteaza FIREFOX.EXE iar clientul EXPLORER.EXE

Uitativa la procese inchideti tot cate unul si da-ti in acelasi timp netstat -ano. Cand ati inchis EXPLORER.exe dispare si conectiuna la germanu respectiv... cred :roll: