Ras Posted June 27, 2007 Report Posted June 27, 2007 Este o versiune 1.3.0 care este publica si detectabila...Dar aceasta versiune privata este nedetectabila momentan.Download: http://rapidshare.com/files/39731908/Hav-Rat_1.3.0__privat_.rar Quote
kw3rln Posted June 27, 2007 Report Posted June 27, 2007 mersi Ras ! faci posturi de calitate in ultima vreme..simt ca o vine o marire de salar ! Quote
Ras Posted June 27, 2007 Author Report Posted June 27, 2007 mersi Ras ! faci posturi de calitate in ultima vreme..simt ca o vine o marire de salar !darar domnu' sa vina incerc sa ajut cum pot si cat pot forumul Quote
escalation666 Posted June 27, 2007 Report Posted June 27, 2007 no comment....later edit: oricum ideea e ca e backdoored, si un calculator infectat se va conecta si la cel creatorul rat-ului. Quote
zbeng Posted June 27, 2007 Report Posted June 27, 2007 escalation666 pune pozele alea sa intelegem si noi nu numai tu ca eu le vad cat un dop Quote
vladiii Posted June 28, 2007 Report Posted June 28, 2007 mersi Ras ! faci posturi de calitate in ultima vreme..simt ca o vine o marire de salar !Un troian in troian si un neamt care isi bate joc de voi Sa vezi marire de salariu Ras Quote
zbeng Posted June 28, 2007 Report Posted June 28, 2007 vladiii useru care posteaza nu e obligat sa testeze ceea ce posteaza ce vina are saracu om si el al luat de undeva asa ca;) Quote
HexString Posted June 28, 2007 Report Posted June 28, 2007 Un troian in troianHmmz So cool i like it ! Am incercat ieri programu , si ghici nu mi-a mers ... So ... daca eu patesc ceva patesti si tu Sau cum ?!Mneah cum zice si Zbeng nu e obligat sa testeze, dar nici sa faca post hunting, leaching !!!E mai fair play nu?! Quote
vladiii Posted June 28, 2007 Report Posted June 28, 2007 vladiii useru care posteaza nu e obligat sa testeze ceea ce posteaza ce vina are saracu om si el al luat de undeva asa ca;)Cum adica sa nu testeze ? Daca el crede ca acolo este un program care da admin pe RST si de fapt este unul care iti da ban ? Nu ar trebui sa posteze dezinformari si porcarii. Daca un user downloada jegu asta de program si patea ceva, a cui era vina ? Cred ca a lui Ras...Parerea mea, inainte de a umple aceste 3 sectiuni de aici, macar sa testeze programele care le posteaza. Quote
HexString Posted June 28, 2007 Report Posted June 28, 2007 Sa incheiem taraboiul si sa consideram ca a fost o banala greseala , si sa il iertam ... Quote
Tot_zeu Posted June 28, 2007 Report Posted June 28, 2007 am o intrebare foarte serioasa..tu ras ..crezi ca daca postezi niste programe/faci posturi/pui coduri sursa IMENSE vei creste in ochii cuiva?Crezi ca te va aprecia cineva mai mult sau cineva va crede ca te pricepi?raspunde-mi... Quote
HexString Posted June 28, 2007 Report Posted June 28, 2007 mersi Ras ! faci posturi de calitate in ultima vreme..simt ca o vine o marire de salar !nu crede , e sigur ! Quote
Ras Posted June 28, 2007 Author Report Posted June 28, 2007 Daca voi pateati ceva era vina mea in totalitate Intradevar nu am testat programul... dar am intrat in el ca sa fac poza.Scuzati-ma daca ati patit ceva la calculator. Quote
HexString Posted June 28, 2007 Report Posted June 28, 2007 Lasa nu e nimik, momentan, Dar aduti aminte de topicul in care tu ai pus un program Zbeng a zis ca si el l-a avut dar ... nu a apucat sa il incerce si Tu i-ai raspuns ca nici tu nu l-ai incercat ... ... Quote
Guest Nemessis Posted June 28, 2007 Report Posted June 28, 2007 Lasati omul sa respire ca nu a omorat pe nimeni. Au fost programe de tip RAT foarte cunoscute ce contineau backdoor sau aveau o parola default ( Sub7, Optix, se spune ca si ProRat ar fi avut downloader in client). In clipa in care te joci cu focul e posibil sa te arzi. Asta e riscul fiecaruia. Quote
virusz Posted June 28, 2007 Report Posted June 28, 2007 pe naiba .... 1. nu e nici o regula care spune ca trebuie testat un soft inainte de a fii postat!2. cum zice nemessis ..dak te joci cu focul e posibil sa te arzi...3. prima rezolvare ar fii sa restrictionati accesul la internet... la acea aplicatie dubioasa, in cazul de fata restrictionam accesul la ip-ul acela dubios....4. nu v-a obliga nimeni sa il rulati....--------------------------bafta si noroc Quote
escalation666 Posted June 28, 2007 Report Posted June 28, 2007 Testati orice program dubios folosind o masina virtuala, like i do, sau macar folositi programe cum ar fi DeepFreeze sau Sanboxie pentru a minimiza impactul asupra calc vostru.Este si corect ca cel putin 90% din troieni, backdoors, rootkits etc sa aiba o poarta de intrare lasata deschisa de creatorii lor...pentru ca...puneti-va in locul lor...voi ati face la fel. Quote
LooKoo Posted June 28, 2007 Report Posted June 28, 2007 Troyanul creat (serverul) dupa executie injecteaza FIREFOX.EXE iar clientul EXPLORER.EXE Uitativa la procese inchideti tot cate unul si da-ti in acelasi timp netstat -ano. Cand ati inchis EXPLORER.exe dispare si conectiuna la germanu respectiv... cred :roll: Quote