Tha Posted May 3, 2013 Report Posted May 3, 2013 (edited) Ce este un Proxy-DDOSER?Un proxy-ddoser este, un tool, care incarca o lista de proxy-uri active ce se conecteaza la site-ul victima.Aplicatiile Tool-ului:-Result Form (arata rezultatele atacului)Este un tool privat, care se obtine doar de c?tre cei care vor s? fac? rele pe internet. Da?i-mi PM.OBS: Este un tool beta, nu vreau comentarii la design etc.OBS: Eu doar fac cunoscuta munca omului, nu e programul meu, e al userului dizzy de pe ist. Fara comentarii gen 1 post... Edited May 3, 2013 by tromfil
Mecanik Posted May 3, 2013 Report Posted May 3, 2013 eu din cate lam testat merge destul de OK,dar desigur trebuie imbunatatit...oricum acum pentru inceput e ok.
wtf123 Posted May 3, 2013 Report Posted May 3, 2013 nu am nimic cu voi (isecenter) dar, de ce pula mea va faceti reclama in modul asta?Faceti user nou, si veniti aici'sa sa postati tool-uri cu sourcE: isecentertool privat, wtf? sigur facut in vb.net depe o sursa free depe google.edit:eu din cate lam testat merge destul de OK,dar desigur trebuie imbunatatit...oricum acum pentru inceput e ok.tu care mai esti, cel care a facut tool-ul si ai venit tu singur sa ti-l promovezi?
em Posted May 3, 2013 Report Posted May 3, 2013 Postezi un link catre tool in maxim 12 ore. Ban permanent altfel.
Mecanik Posted May 3, 2013 Report Posted May 3, 2013 In primul rand,ai grija la limbaj,ca nu esti la tara! (ciobane)In al doilea rand,nu eu sunt autorul,acela este un alt DIZZY. In al treilea rand,care e problema ta? tie ciuda?
tudor13mn13 Posted May 3, 2013 Report Posted May 3, 2013 nu am nimic cu voi (isecenter) dar, de ce pula mea va faceti reclama in modul asta?Faceti user nou, si veniti aici'sa sa postati tool-uri cu sourcE: isecentertool privat, wtf? sigur facut in vb.net depe o sursa free depe google.edit:tu care mai esti, cel care a facut tool-ul si ai venit tu singur sa ti-l promovezi?Defapt eu sunt ala care a facut tool-ul Postezi un link catre tool in maxim 12 ore. Ban permanent altfel.Nu la pus public ca sa nu-l ia toti lammerii
wtf123 Posted May 3, 2013 Report Posted May 3, 2013 (edited) Defapt eu sunt ala care a facut tool-ul Nu la pus public ca sa nu-l ia toti lammerii vreti sa va faceti membri pe forum si nu stiti cum?In primul rand,ai grija la limbaj,ca nu esti la tara! (ciobane)In al doilea rand,nu eu sunt autorul,acela este un alt DIZZY. In al treilea rand,care e problema ta? tie ciuda?da, mor de ciuda.edit: vad ca ati copiat tot RST-ul, chiar si bug bounty Edited May 3, 2013 by wtf123
seboo00111 Posted May 3, 2013 Report Posted May 3, 2013 Imi place forumu' vostru ma, aveti si extensie "unica" pe pagini ('.ist')
Mecanik Posted May 3, 2013 Report Posted May 3, 2013 ce sa copiezi ma? vezi vreun post de pe RST la noi? numele alea de forum/subforum sunt peste tot hackforums,hacktard,etc.Cand gasesti un post de aici la noi,anuntama. "wtf"