Magic0de Posted May 3, 2013 Report Posted May 3, 2013 ===========================Titlu: Google.com - XSS (Cross-Site-Scripting)Location:translate.google.comData:03.05.2013Categorie: Remote ExploitStatus: Neraportat - Functionabil Risk: HighPlatforma: PHPAutor: Magic0de===========================ON:Nu e de vanzare
PielesiOs Posted May 3, 2013 Report Posted May 3, 2013 daca e in translate si e de pe site inclus cu iframe sua cum fac ei...
Active Members akkiliON Posted May 3, 2013 Active Members Report Posted May 3, 2013 (edited) Hmm Eu cred ca se executa mai mult ca sigur in sandbox si mi se pare cunoscut acest XSS// EDIT: E asta )Se executa in sandbox si nu poti face nimica ! Te-ai facut de cacao )Asta nu e cumva RUTE ? ) Edited May 3, 2013 by akkiliON
Magic0de Posted May 3, 2013 Author Report Posted May 3, 2013 fratilor nu vati saturat de mistouri deci nu mai are voie omu sa posteze ca parca voi sunteti cei mai tari de pe forum si gata nimeni nu mai are voie poi atunci postati numa voi daca sunteti experti,gata postez si eu cv report datimi frate ban daca asa merge treaba aici pe forum ,voi vati nascut cu xss in cap si le stiti pe toate am inteles e sandbox e nevoie de atata haz?