demonx94 Posted May 19, 2013 Report Posted May 19, 2013 exista vreun script care sa blocheze anumite taste cum ar fi ctrl+u intrun site pentru a nu vedea cum este asezat site-ul:-? ? Quote
caramea Posted May 19, 2013 Report Posted May 19, 2013 exista vreun script care sa blocheze anumite taste cum ar fi ctrl+u intrun site pentru a nu vedea cum este asezat site-ul:-? ?Nu. Quote
VaD_SuNeTe Posted May 20, 2013 Report Posted May 20, 2013 Nu.Ai incercat sa dai un search pe google ? Eu am gasit 2 metode1.Script ANTI-CLICK DREAPTA,CTRL+U<script language=Javascript><!--var message="";///////////////////////////////////function clickIE() {if (document.all) {(message);return false;}}function clickNS(e) {if(document.layers||(document.getElementById&&!document.all)) {if (e.which==2||e.which==3) {(message);return false;}}}if (document.layers){document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN);document.onmousedown=clickNS;}else{document.onmouseup=clickNS;document.oncontextmenu=clickIE;}document.oncontextmenu=new Function("return false")// --></script><script>window.onkeydown=function(event){var e=event||window.event;if(e.keyCode=85 && 83 && e.ctrlKey===true){e.stopPropagation();e.preventDefault();e.returnValue = false;return false;}}</script>2. http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex9/encrypter.htm iti pui continutul site-ului tau si ti-l cripteaza ( Sursa Cum poti BLOCA copierea website![Adica CTRL+U]) Quote
caramea Posted May 20, 2013 Report Posted May 20, 2013 Nu e nevoie s? caut pe Google pentru c? sunt chestii logice. Cine m? poate opri s? decriptez sursa? Quote
VaD_SuNeTe Posted May 20, 2013 Report Posted May 20, 2013 Nu e nevoie s? caut pe Google pentru c? sunt chestii logice. Cine m? poate opri s? decriptez sursa?cred ca nu ai inteles el vrea script ca sa blocheaze tastele ctrl+u ! adica view-source , in mare parte poti sa copiezi site-ul Quote
demonx94 Posted May 20, 2013 Author Report Posted May 20, 2013 (edited) imediat le testez sa vad daca merge oricum ar fi iti multumesc:DP.S: merge foarte bine anti ctrl key multumesc:D sa vad ce are si click dreapta daca il fac si pe ala e perfect:)) orcum iti multumesc" cred ca nu ai inteles el vrea script ca sa blocheaze tastele ctrl+u ! adica view-source , in mare parte poti sa copiezi site-ul "defapt e ptr un web protection fake care are un install.php care trimite datele de mysql ftp etc catre un site nu e prea complicat dar nu vreau sa vada toata lumea scriptu si daca se uita in notepad nu o sa vada exact ce si cum Edited May 20, 2013 by demonx94 Quote
Moderators Dragos Posted May 20, 2013 Moderators Report Posted May 20, 2013 Daca ai si PHP inauntru, baga-te pe Home - PHP Encoder, protection, installer and performance tools from ionCube. Quote
yoyois Posted May 20, 2013 Report Posted May 20, 2013 javascriptul e inutil. Daca el dezactiveaza javascript? Ce parere ai de "click dereapta -> view source" ?Nu poti opri userul sa iti vada sursa. Quote
StoNe- Posted May 20, 2013 Report Posted May 20, 2013 Sau prin simpla adaugare in fata URL-ului a "view-source:". Quote