vSM_ Posted May 31, 2013 Report Posted May 31, 2013 Salut . Am nevoie de o carte in format pdf , o catre de programare in php . Am o foarte mare dorinta de a invata acest limbaj de programare . Daca aveti vreo carte prin pc foarte folositoare va rog postati aici un link de download . Mentionez ca as vrea o carte in lb romana.Multumesc. Quote
boco_bc Posted May 31, 2013 Report Posted May 31, 2013 Eu am cumparat din "Diverta" cartea asta -> PHP si MySQL pentru site-uri dinamice ( trebuie sa o cauti,stiu ca am gasit-o odata PDF )Introducerea este explicata ca la gradinita, adica este imposibil sa nu intelegi (parerea mea ).Sau/si www.oriceon.com/tutorial_v2.1.rarPersonal recomand cartea. Quote
GarryOne Posted May 31, 2013 Report Posted May 31, 2013 Ti-am bagat aici vreo 10 carti bunicele despre php + mysql.Zippyshare.com - PHP.rar Quote
Active Members SynTAX Posted June 9, 2013 Active Members Report Posted June 9, 2013 Daca ai cont pe FileList, iti dau eu link. Sunt ~20 de videotutoriale, zic eu folositoare cat de cat. Quote