Qentasy Posted June 1, 2013 Report Share Posted June 1, 2013 Salutare oameni buni, care aveti niste mac-uri de la useri akta, am 2 calculatoare dar nu pot conecta decat pe unul singur la internet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICEBREAKER101010 Posted June 1, 2013 Report Share Posted June 1, 2013 Am impresia ca vrea sa fure net.Nu stiu de ce am impresia ca la calculatorul care are net ,nu plateste nimic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICEBREAKER101010 Posted June 1, 2013 Report Share Posted June 1, 2013 Salutare oameni buni, care aveti niste mac-uri de la useri akta, am 2 calculatoare dar nu pot conecta decat pe unul singur la internetStai linistit prietene.Nu te mai agita sa furi net.Chiar daca afli macul vreunui utilizator indiferent de isp de la care are net ,acel utilizator va face reclamatie ca nu-i merge netul iar cand va face asta vei fi gasit unde anume esti tu conectat in reteaua akta sau oricare alta retea.Oricum have fun in incercarea de a fura net. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qentasy Posted June 1, 2013 Author Report Share Posted June 1, 2013 da ce panicati sunteti ca vreau eu sa fur net, voi cand o ardeti cu keyloggere nu e nimic, stati chillandy_adam am router doar ca nu ma pot conecta la internet in acelasi timp, este acelasi ip la ambele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICEBREAKER101010 Posted June 1, 2013 Report Share Posted June 1, 2013 da ce panicati sunteti ca vreau eu sa fur net, voi cand o ardeti cu keyloggere nu e nimic, stati chillandy_adam am router doar ca nu ma pot conecta la internet in acelasi timp, este acelasi ip la ambele.Daca ip-ul care il ai e pentru ca platesti un abonament la ei ,atunci invata sa iti configurezi routerul.Daca ai conexiune pppoe ,configureaza username si parola pe router si nu uita sa configurezi si partea de lan sa iti dea dhcp.Si uite asa ai net la mai multe calculatoare.Dar daca tu vrei sa folosesti acelasi cont pe doua pc-uri diferite ,atunci pune mana si citeste carti despre retelistica.Iti recomand "Retele de calculatoare, editia a 4-a, Andrew S. Tanenbaum" sau orice alta editie gasesti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Renegade Posted June 1, 2013 Report Share Posted June 1, 2013 (edited) cloneaza adresa MAC a PC-ului care este inregistrat la ISP in router.Lasa pe router DHCP pe enable si pe ambele PC-uri lasa activata alocarea automata a IP-ului si DNS-ului.Daca este cazul sa configurezi si routerul in functie de tipul de IP alocat de ISP (static,dynamic,PPPoE)L.E. - din ce vad eu aicihttp://www.akta.ro/wp-content/uploads/Procedura-de-instalare-a-serviciului-PPPoE1.pdfeste conexiune PPPoE Edited June 1, 2013 by Renegade Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...