Jump to content
cross

[Vand] Servicii Telefonice

Recommended Posts

Posted

Deci nu cred ca ati mai vazut asa. ceva asta e pentru cei care vor sa faca probleme altcuiva sau sa aibe dovezi in unele cazuri.

O sa dau un exemplu la ce ar putea folosi: Faci pariu cu un prieten ca o fata pe care o cunoasteti iti trimite mesaje de dragoste :)))))

Deci eu pot sa trimit mesaje la cine doriti cu ce numar de telefon doresti

EX: Mesaj de la Andrei pentru Ioana sau Mesaj de la iubita lui Andrei catre tine :)))

Pret: 10 sms = 1$

Doresc un admin pentru cei care fac offtopic si cei care stiti metoda ar fii bine sa profitati si voi de ea sa nu o divulgati

Posted (edited)

Smsglobal.com ? Daca asta e,imi pare rau ca "divulg" metoda dar stiu asta de peste un an jumate si nu e vreo mare inginerie,fii darnic si nu incerca sa faci niste amarati de dolari pentru nimic special,mai ales aici pe RST,unde probabil ai cunoscut oameni cu bun simt si respect...si mai ales darnici si saritori.Du-te pe fiverr daca vrei si vei face mai multi banuti.Succes ( Nu iti zic cu rautate,e doar parerea mea ! )

Edited by Eddie91
ca pot
Posted
Smsglobal.com ? Daca asta e,imi pare rau ca "divulg" metoda dar stiu asta de peste un an jumate si nu e vreo mare inginerie,fii darnic si nu incerca sa faci niste amarati de dolari pentru nimic special,mai ales aici pe RST,unde probabil ai cunoscut oameni cu bun simt si respect...si mai ales darnici si saritori.Du-te pe fiverr daca vrei si vei face mai multi banuti.Succes ( Nu iti zic cu rautate,e doar parerea mea ! )

Imi place ce ai scris si de aceea rog un moderator sa mute acest topic altundeva o sa ajut pe cine vrea cu cateva mesaje, si nu e acel site.

Nu pot sa zic secretul pentru ca daca va fii folosit de cat mai multi romani o sa puna plata si aici