cross Posted June 7, 2013 Report Posted June 7, 2013 Deci nu cred ca ati mai vazut asa. ceva asta e pentru cei care vor sa faca probleme altcuiva sau sa aibe dovezi in unele cazuri.O sa dau un exemplu la ce ar putea folosi: Faci pariu cu un prieten ca o fata pe care o cunoasteti iti trimite mesaje de dragoste )))Deci eu pot sa trimit mesaje la cine doriti cu ce numar de telefon dorestiEX: Mesaj de la Andrei pentru Ioana sau Mesaj de la iubita lui Andrei catre tine )Pret: 10 sms = 1$Doresc un admin pentru cei care fac offtopic si cei care stiti metoda ar fii bine sa profitati si voi de ea sa nu o divulgati Quote
hellhacker2 Posted June 7, 2013 Report Posted June 7, 2013 (edited) doamne..... Google Edited June 7, 2013 by hellhacker2 Quote
Eddie91 Posted June 8, 2013 Report Posted June 8, 2013 (edited) Smsglobal.com ? Daca asta e,imi pare rau ca "divulg" metoda dar stiu asta de peste un an jumate si nu e vreo mare inginerie,fii darnic si nu incerca sa faci niste amarati de dolari pentru nimic special,mai ales aici pe RST,unde probabil ai cunoscut oameni cu bun simt si respect...si mai ales darnici si saritori.Du-te pe fiverr daca vrei si vei face mai multi banuti.Succes ( Nu iti zic cu rautate,e doar parerea mea ! ) Edited June 8, 2013 by Eddie91 ca pot Quote
cosminkent Posted June 8, 2013 Report Posted June 8, 2013 Si eu stiu un site asemanator in care iti da 7 mesaje oriunde. Se poate scrie orice la destinatar....cifre sau litere. Mesajul ajunge instant la destinatar si nu contine reclame. Quote
R3Flux Posted June 8, 2013 Report Posted June 8, 2013 si aplicatie in Cydia, bagi un numar al unui prieteni si suni cu el Nu-mi aduc aminte cum se cheama O sa revin cu un edit Quote
cross Posted June 8, 2013 Author Report Posted June 8, 2013 Smsglobal.com ? Daca asta e,imi pare rau ca "divulg" metoda dar stiu asta de peste un an jumate si nu e vreo mare inginerie,fii darnic si nu incerca sa faci niste amarati de dolari pentru nimic special,mai ales aici pe RST,unde probabil ai cunoscut oameni cu bun simt si respect...si mai ales darnici si saritori.Du-te pe fiverr daca vrei si vei face mai multi banuti.Succes ( Nu iti zic cu rautate,e doar parerea mea ! )Imi place ce ai scris si de aceea rog un moderator sa mute acest topic altundeva o sa ajut pe cine vrea cu cateva mesaje, si nu e acel site.Nu pot sa zic secretul pentru ca daca va fii folosit de cat mai multi romani o sa puna plata si aici Quote