Individual14xxx Posted June 15, 2013 Report Posted June 15, 2013 Deci dupa cateva tutoriale , am incercat si eu , ideea e ca nu imi merge vcw , nu se misca video , Dar cu manycams si un video in vlc am reusit sa fac 20€ , Majoritatea iti cer sa ridici mana sau plm 'fly kiss' , Sunt dispus sa dau 8€ (ata mai am ) pe un vcw care sa imi mearga sigur si sa aia macar 20 obtiuni , o metoda sigura , Sau macar niste sugesti sa imi dati , Ciuz!
daNNy.bv Posted June 15, 2013 Report Posted June 15, 2013 (edited) eu zic sa investeti aia 8e in Abecedar Clasa I online [ ?coala Româneasc? ]Mai multe OBTIUNI gasesti pe HFLE: Ma apuc acum sa fac niste vcw in vb.net. Revin diseara cu update. Edited June 15, 2013 by daNNy.bv
Individual14xxx Posted June 15, 2013 Author Report Posted June 15, 2013 (edited) Iti dai seama? am gresit un cuvant :lLe: Oricum iti multumesc in avans daca reusesti sa faci un vcw Edited June 15, 2013 by Individual14xxx
Individual14xxx Posted June 15, 2013 Author Report Posted June 15, 2013 Vcw il rulezi in browser , ai avea nevoie de manycams , ceva poze (peste 50) , o adresa de skype , facebook , cont paypal canada , cont paypal real , vpn , labagi pe skype (ii iei de pe chaturi , pune numele , add me on skype si ai lista plina )Revenind la problema mea ^^ , ceva sugesti , sfaturi , linkuri?
ionutz15 Posted June 15, 2013 Report Posted June 15, 2013 LOL! VCW il rulezi in flashplayer_10_ si da, emiti cu ManycamAm de vanzare la 20€ vcw cu 32 optiuni...nu e public...
Gaga12 Posted January 16, 2014 Report Posted January 16, 2014 Si daca dupa ce iti trimite bani deschide disputa?
TYJ Posted January 16, 2014 Report Posted January 16, 2014 Si daca dupa ce iti trimite bani deschide disputa?Send as gift
gmail Posted January 16, 2014 Report Posted January 16, 2014 Si daca dupa ce iti trimite bani deschide disputa?Iti faci paypal de Canada sau US in care primesti banii Dupa ce i ai primit ii trasferi repejor in alt cont de paypal unu sigur in care poti tu scoate baniiSi tot asa la fiecare client...
putoare Posted January 16, 2014 Report Posted January 16, 2014 Dupa ce iti faci paypal le dai mesaj alora de la paypal si le explici ca esti femeie si banii vin din showuri xxx pe net. Asa intri in whitelist la ei si nu se mai face chargeback niciodata.
gmail Posted January 16, 2014 Report Posted January 16, 2014 Dupa ce iti faci paypal le dai mesaj alora de la paypal si le explici ca esti femeie si banii vin din showuri xxx pe net. Asa intri in whitelist la ei si nu se mai face chargeback niciodata.Ce vorbesti prostii ma nu se permite sa faci asa ceva cu paypalul Oare de ce nu exista optiune de plata cu paypal la nici un site de VIDEOCHATEste contra Termenilor si Serviciilor Paypalului niciodata nu o sa accepte asta.Si uite asa ramane clientu fara bani si tu fara paypal
putoare Posted January 16, 2014 Report Posted January 16, 2014 Asta era si ideea sa ramana fara pp ca sa se apuce sa invete ceva, nu sa prosteasca lumea pe net sa ii trimita bani. Dar ai venit tu repede cu explicatii de baiat bun.