Spyked Posted June 16, 2013 Report Posted June 16, 2013 Buna seara,Va rog frumos sa ma scuzati pentru deranj. Astazi am reinstalat windows8 si am dat de o problema. Specific ca am mai avut windows-ul si nu am intampinat-o.Dupa instalare, se pare ca windows-ul mi-a instalat automat driverele (inclusiv cel video) dar, nu pot schimba rezolutia deloc. Am incercat programe gen Driver Checker, Driver magician dar acestea spun ca sunt instalate toate driverele. Datile trecute cand instalam windowsul, driverele audio/video nu le instala automat si le instalam eu cu Drive Checker si totul era perfect.Windows-ul folosit: MICROSOFT.WINDOWS.8.PROFESSIONAL.RTM.X86Laptop: HP COMPAQ PRESARIO C700As fi foarte incantat daca as gasi o solutie sa imi modific rezolutia iar in 1200x800. Multumesc mult Quote
Spyked Posted June 16, 2013 Author Report Posted June 16, 2013 Imi poti explica de unde il dezinstalez de tot ? Quote
CristianRoflmao Posted June 16, 2013 Report Posted June 16, 2013 Imi poti explica de unde il dezinstalez de tot ?Search -> Device Manager -> Display Adapters -> Click drepta pe placa video ce iti apare acolo -> Uninstall -> Restart -> Bagi driveru de pe siteul official HP !Spor Quote
Spyked Posted June 16, 2013 Author Report Posted June 16, 2013 Am respectat pasii, am dat Uninstall, a disparut, am dat restart a aparut la loc.Unde am gresit? Quote
Renegade Posted June 16, 2013 Report Posted June 16, 2013 downloadeaza-l pe cel oficial,scoate cablul de net,dezinstaleaza-l pe cel din update,reinstall la cel luat de pe net,si reconectare internet.si eu am patit la fel la un driver dupa dezinstalare la restart il tragea de pe net direct. Quote
Spyked Posted June 16, 2013 Author Report Posted June 16, 2013 Deci incredibil, m-a bagat in spital rezolutia asta Am scos cablu de net, am dat uninstall la display adapter, a disparut, am dat restart (fara sa bag firul la net) si iar a aparut Quote
Bebe Posted June 16, 2013 Report Posted June 16, 2013 Descarci driveru de la ei si il instalezi direct. Quote
Spyked Posted June 17, 2013 Author Report Posted June 17, 2013 Pe site la HP, pentru modelul meu de laptop au doar versiune pentru Vista. Quote
yo20063 Posted June 17, 2013 Report Posted June 17, 2013 Vezi cum se numeste placa ta, si cauta-l manual pentru Win8, sau alternativ sa il instalezi pe ala de vista dar cu device manager....update driver....browse....folderul unde e driverul. Quote
Spyked Posted June 17, 2013 Author Report Posted June 17, 2013 S-a rezolvat. Ma mir si eu cum de a mers, sincer.Am luat de pe site HP driverul pentru Windows Vista si am dat compatibilitate cu acesta si s-a instalat cu success.Multumesc mult tuturor pentru ajutor. O saptamana minunata va doresc !! Quote