andrei123 Posted June 20, 2013 Report Posted June 20, 2013 Salut,Am si eu o intrebare daca se poate.Vreau sa imi imbunatatesc pc-ul,momentan am un procesor 3400+ amd pe socket am2,am gasit pe emag procesoare la preturi bune,dar sunt pe socket am3.Se potrivesc socketurile am2 cu am3?Multumesc anticipat, Quote
passfig Posted June 20, 2013 Report Posted June 20, 2013 (edited) Nu, nici o sansa, ai deja cam cel mai bun procesor cu socket am2. Am si un comp vechi cu Sempron 3000+ si am vrut sa fac acelasi lucru. [Nici macar dual core-uri nu exista pe am2]->(fals, am gresit) asa ca nu, nu ai alta optiune decat sa cumperi un calculator nou. Exista niste procesoare rezonabile pentru am2, cauta pe net. Edited June 20, 2013 by passfig Quote
hackerika Posted June 20, 2013 Report Posted June 20, 2013 Ai incercat un unlock la a2l-lea core la porcessorul tau?Imbunatateste cu mult performanta lui. Quote
Active Members dancezar Posted June 22, 2013 Active Members Report Posted June 22, 2013 Nu, nici o sansa, ai deja cam cel mai bun procesor cu socket am2. Am si un comp vechi cu Sempron 3000+ si am vrut sa fac acelasi lucru. [Nici macar dual core-uri nu exista pe am2]->(fals, am gresit) asa ca nu, nu ai alta optiune decat sa cumperi un calculator nou. Exista niste procesoare rezonabile pentru am2, cauta pe net.Daca cumperi altul nou treci pe intel cu o placa de baza lga 775 se gasesc multe procesoare la preturi ok si performante foarte bune (si dual core si quand core) Quote