Guest Posted June 26, 2013 Report Posted June 26, 2013 (edited) Salut. Vreau sa va prezint cateva jocuri facute de echipa noastra .Avem 2 joculete cu tankuri. Primul joc cu tankuri este 2D , iar al 2 este varianta primului joc dar 3DGamesDeocamdata la acestea nu mai avem nevoie de pareri/sugestii/imbunatatiri. O sa se faca un alt joc cu tankuri Versiunile oficiale au aparut la jocul al 3 [esti intr-o padure ,e bezna total , ai doar o lanterna la dispozitie si trebuie sa iei toate paginile dar ai grija ca te urmareste un monstru. Cand monstrul e mai aproape de tine , cu atat mai mult iti ,,blureaza" imaginea .]PS: folositi SHIFT ca sa alergati , ca altfel va prinde monstrul.. cu click stanga iei paginile de pe copaciDownload: pentru cei care folosesc sistem de operare x32 FORESTpentru cei care folosesc sistem de operare x64 FOREST Edited June 27, 2013 by BlackGate Quote
fulminator Posted June 26, 2013 Report Posted June 26, 2013 Cel cu tankuri 2D are nevoie de alt control, ca e fff nasol din tastatura. Sau, cel putin, macar imbunatatita tastatura, se intampla sa schimb directia si tancul sa incetineasca. Ganditi-va la controlul tancurilor din UT2003.Cel cu tankuri 3D are nevoie de o fluidizare a controalelor. Sunt prea bruste, trebuie facute ca si cum esti sub apa. Sacadeaza in full screen. Nu are lighting si shadows. Lightingul cel putin, e necesar. Trebuie sa se vada lumina de la flama si explozii. Puneti si o mitraliera la celalalt click. De rotita zoom+ si zoom-. Un speed boost de la shift ar fi frumos.Cel rar imi crasheaza dupa cateva secunde (win7 ultimate updatat la zi 32biti). Ideea nu e originala, este deja un joc de genul, slender man. Dar cred ca tot ati putea face ceva frumos. Quote
yoyois Posted June 26, 2013 Report Posted June 26, 2013 Si ala cu padurea ce ar trebui sa faca? Zi-mi daca esti interesat sa-ti fac niste games story interesante.Eventual (cred ca ti-am mai facut o propunere) sa te ajut cu programarea.PS: Cred ca ar fi mai ok sa folosesti pachetul unity decat blender, nu ? Quote
Guest Posted June 26, 2013 Report Posted June 26, 2013 (edited) nu eu am facut partea de cod , ca daca o faceam sincer nu as fi ales blender...insa daca te descurci , pm me cu contactVERSIUNILE FINALE LA JOCUL #3 LE PUN DISEARA! si nu vor mai fi probleme Edited June 26, 2013 by BlackGate Quote
zeusandreo Posted June 26, 2013 Report Posted June 26, 2013 M-as baga si eu ca artist(modeling , animatie si efecte in c4d) daca ai nevoie zi-mi. Si putem sa folosim un engine destul de usor si foarte bun, Unreal engine. Daca te intereseaza astept raspuns. Quote
Guest Posted June 26, 2013 Report Posted June 26, 2013 ^ a fost schimbat engineul pentru urmatorul joc , vom folosi unity si da , o sa avem nevoie . lasa-mi un pm cu contact Quote
yoyois Posted June 26, 2013 Report Posted June 26, 2013 Cel rar imi crasheaza dupa cateva secunde (win7 ultimate updatat la zi 32biti). Ideea nu e originala, este deja un joc de genul, slender man. Dar cred ca tot ati putea face ceva frumos.Nu iti crasheaza. E prost facut jocul.Vezi ca este un monstru care te urmareste. Daca de prinde jocul se inchide. (de pe Shift alergi)In joc am reusit sa iau bucata aia alba de ceva de pe copac ... AnyWay Nu prea te poti orienta .. si lanterna aia e prea slaba si ingusta.Sper sa incepeti proiecte cu jocur mai misto... nu doar simplitati d'astea... Quote
Guest Posted June 27, 2013 Report Posted June 27, 2013 si uitati si versiunile oficiale Download: pentru cei care folosesc sistem de operare x32 FORESTpentru cei care folosesc sistem de operare x64 FOREST Quote