Jump to content

zeusandreo

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

zeusandreo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Gata ma... S-a prezentat si el ... lasati-l acum sa vedem ce vrea sa faca. Ce sa zic, salut.. si happy fapping!
  2. Ati facut cam mult off-topic. Gata cu injuraturile. Si asta e daca n-a avut omul si el putin imaginatie ...a facut cu modelul. Bun venit oricum...
  3. Bravo, promitator. Bine ai venit!
  4. Android os m-ar interesa asa, vedem. Deocamdata bine ai venit si fa-te comod.
  5. Buna asta Kwelwild eh, speram sa reziste, tot nou sunt si eu . Salut si bine ai venit!
  6. M-as baga si eu ca artist(modeling , animatie si efecte in c4d) daca ai nevoie zi-mi. Si putem sa folosim un engine destul de usor si foarte bun, Unreal engine. Daca te intereseaza astept raspuns.
  7. Am mai incercat in AE sa ma joc, e foarte util programul pentru efecte si ce mi-ar trebui. Merci pentru tutoriale, pe creativemonkeys m-am mai uitat la photoshop si 3d studio. O sa mai invat si AE.
  8. Multumesc! Ambitie am dar mai da si in mine din cand in cand asa zisa "lene" si ma oftica ... dar se poate, am vazut ca se poate.
  9. Salutare tuturor. Am intrat pe acest site pentru ca doresc sa invat niste chestii. Sunt pasionat de a crea un joc si de ce tine pentru acesta. Cum ar fii modeling, rendering, animation, music, design, coding, absolut tot. Am bazele in 2 limbaje de programare cum ar fii python si c++ si in programul Cinema 4d, chiar am facut niste modele personal dar vreau sa invat calumea 3d studio si maya pentru ca sunt mai complexe si puternice. Stiu ce este un game engine, am lucrat in unele(jucat mai bine zis..si anume in Unreal engine si unity 3d) stiu cat de cat baza si vreau sa continui sa fac ceva. Am auzit ca nu conteaza programul si intr-un fel poate asa este, dar fiecare are puterea lui de a face lucrurile mai bine si mai complexe . Eu vreau sa invat multe si sa am un pic de ajutor. Ma numesc Andrei si sunt din Drobeta Turnu Severin, 17 ani e varsta mea. Incantat si sper sa ne vom intelege!
×
×
  • Create New...