Jump to content

code0110

Active Members
  • Posts

    89
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

code0110 last won the day on September 3 2015

code0110 had the most liked content!

About code0110

  • Birthday 05/11/1956

Converted

  • Location
    localhost

Recent Profile Visitors

2945 profile views

code0110's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

11

Reputation

  1. Salutare, Am o functie php ce imi returneaza n array-uri de genul: Array ( [value] =>86 ) Array ( [value] => 3 ) Imi poate da cineva un sfat cum as putea sorta si afisa valorile?In exemlplu va fi afisat 3 86.Multam anticipat.
  2. Salut, dami putin contul de facebook sa vad despre ce e vorba 

  3. Vezi ca e cam mort https://taperclub.com .
  4. Se poate detecta daca utilizatorul foloseste un server proxy, dar doar proxy.Daca foloseste vpn nu poti sa detectezi.Ti-a oferit dark-angel solutia. De asemenea, se mai pot bloca porturile, asa cum ti-a spus Nytro, insa nu este foarte profi, pentru ca vei bloca doar o parte din ele.
  5. Eu nu am avut problema cu numarul de cereri acceptate pana acum.Maximul a fost in jur de 300 pe zi.Am observat insa ca daca dau cereri la persoane care au un numar mic de prieteni comuni cu mine(<15-20) primesc acea avertizare ca cererile trebuiesc trimise doar celor pe care ii cunosc, in rest, nu am avut probleme nici cu numarul de cereri trimise.Maximul a fost tot in jur de 400 pe zi.
  6. Cate afirmatii lipsite de argumente. In primul rand, am spus din prima "la general vorbind. Da, sunt o persoana limitata in materie de preferinte muzicale si am crescut doar hip-hop si rap.E clar ca nu am cumparat toata muzica ascultata, dar din underground-ul romanesc, am cumparat 80% din muzica ascultata. Toti avem instinctul de a copia, de a lua totul de-a gata, dar ceea ce am spus, era o instigare la un lucru bun.De cand e rau sa indrumi lumea sa faca un lucru bun?Ar trebui sa privim lucrurile dincolo de aparente si sa nu mai facem polemici din orice.Inclusiv DOC a spus ca nu il intereseaza cum procura cei ce nu au bani albumul, dar cei ce au posibilitatea, sa il cumpere.Acelas lucru am facut si eu, doar ca intr-un mod diferit.Pace.
  7. E 15 lei.Cine nu are 15 lei?Nici macar un pachet de tigari nu e. Romanul e invatat sa copieze si sa fure, la general vorbind.
  8. Exista sanse, avand in vedere ca acestea sunt stocate in memoria telefonului.Depinde de rescrierile facute.Incearca un soft de data recovery.
  9. Salut, Cum pot sterge caption url-ul din postarile facebook vizibil in prima poza, sa apara doar poza ca in imaginea a 2-a care in urma click-ului pe ea sa acceseze link-ul respectiv? poza1 poza 2 Multumesc anticipat.
  10. 2474-3703-7225-2588 10% reducere la toate produsele din categoria auto valabil azi. PS:tot la emag.
  11. Ti-am trimis si eu un pm.Mersi.
  12. HTML nu este un limbaj de programare, este un limbaj de marcare.Nu le compara.
  13. Mai mult ca sigur are un plugin care "face bine".
  14. Ajut eu cu inlaturarea lor si totodata vedem si de unde au aparut.
×
×
  • Create New...