Jump to content

code0110

Active Members
  • Posts

    89
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by code0110

  1. Salutare, Am o functie php ce imi returneaza n array-uri de genul: Array ( [value] =>86 ) Array ( [value] => 3 ) Imi poate da cineva un sfat cum as putea sorta si afisa valorile?In exemlplu va fi afisat 3 86.Multam anticipat.
  2. Vezi ca e cam mort https://taperclub.com .
  3. Se poate detecta daca utilizatorul foloseste un server proxy, dar doar proxy.Daca foloseste vpn nu poti sa detectezi.Ti-a oferit dark-angel solutia. De asemenea, se mai pot bloca porturile, asa cum ti-a spus Nytro, insa nu este foarte profi, pentru ca vei bloca doar o parte din ele.
  4. Eu nu am avut problema cu numarul de cereri acceptate pana acum.Maximul a fost in jur de 300 pe zi.Am observat insa ca daca dau cereri la persoane care au un numar mic de prieteni comuni cu mine(<15-20) primesc acea avertizare ca cererile trebuiesc trimise doar celor pe care ii cunosc, in rest, nu am avut probleme nici cu numarul de cereri trimise.Maximul a fost tot in jur de 400 pe zi.
  5. Cate afirmatii lipsite de argumente. In primul rand, am spus din prima "la general vorbind. Da, sunt o persoana limitata in materie de preferinte muzicale si am crescut doar hip-hop si rap.E clar ca nu am cumparat toata muzica ascultata, dar din underground-ul romanesc, am cumparat 80% din muzica ascultata. Toti avem instinctul de a copia, de a lua totul de-a gata, dar ceea ce am spus, era o instigare la un lucru bun.De cand e rau sa indrumi lumea sa faca un lucru bun?Ar trebui sa privim lucrurile dincolo de aparente si sa nu mai facem polemici din orice.Inclusiv DOC a spus ca nu il intereseaza cum procura cei ce nu au bani albumul, dar cei ce au posibilitatea, sa il cumpere.Acelas lucru am facut si eu, doar ca intr-un mod diferit.Pace.
  6. E 15 lei.Cine nu are 15 lei?Nici macar un pachet de tigari nu e. Romanul e invatat sa copieze si sa fure, la general vorbind.
  7. Exista sanse, avand in vedere ca acestea sunt stocate in memoria telefonului.Depinde de rescrierile facute.Incearca un soft de data recovery.
  8. Salut, Cum pot sterge caption url-ul din postarile facebook vizibil in prima poza, sa apara doar poza ca in imaginea a 2-a care in urma click-ului pe ea sa acceseze link-ul respectiv? poza1 poza 2 Multumesc anticipat.
  9. 2474-3703-7225-2588 10% reducere la toate produsele din categoria auto valabil azi. PS:tot la emag.
  10. Ti-am trimis si eu un pm.Mersi.
  11. HTML nu este un limbaj de programare, este un limbaj de marcare.Nu le compara.
  12. Mai mult ca sigur are un plugin care "face bine".
  13. Ajut eu cu inlaturarea lor si totodata vedem si de unde au aparut.
  14. code0110

    RST Bashed

    Si eu care ma gandeam ca a formulat asa din greseala sau din cauza caldurii excesive.Probabil de aceea voia sa imi las familia departe si sa ii fac pe gratis ceea ce a cerut.Damn!Sorry pentru interventie, dar nu ma pot abtine cand cineva vrea sa ii prestezi munca pentru 1 ora sau chiar mai mult si sa o faci pe gratis.Cand e vorba de un 10 minute e altceva.Pace.
  15. Le-am propus sa le mai trimit o data proiectul,dar nu vor,ei vor banii.)In acel contract de confidentialitate nu scrie nimic de returnare bani.O ard aiurea baietii.
  16. Pentru ca nici eu nu imi dau seama de ce fac asa.
  17. I-am terminat treaba.Cei 900 ron mi-au fost trimisi la finalizare.
  18. A fost doar un contract de confidentialitate pentru a nu furniza datele de la hostul lor de exemplu si ala semnat in word.(mi-am scris numele)
  19. Salut, Am o problema mai delicata. Am lucrat la doua proiecte pentru cineva.Primul de 300 ron,al doilea de 1200 ron. Dupa ce l-am terminat pe primul,am primit cei 300 ron.La al doilea am primit un avans de 300 ron pentru a lua proiectul lor.Am terminat proiectul si mi-au fost trimisi si ceilalti bani,900 ron.La 4 zile dupa ce am primit banii primesc un mail in care sunt intrebat de ce nu vreau sa mai comunic cu ei si nu vreau sa imi termin treaba si ca l-am furat,in 48 ore sa restitui suma de 1200 ron,contravaloarea celui de-al doilea proiect.In caz contrar,suma se va dubla,apoi tripla. Poate face vreo faza de genul si sa fiu nevoit sa ii returnez banii? Repet,am primit 300 inainte si 900 la terminarea proiectului. Imi poate face vreo faza de genul?? Va rog,evitati off-topic-ul.Multumesc.
  20. Salut,lasa-mi pm si te voi ajuta eu,in limita timpului disponibil.
  21. Fratele meu are acelasi telefon.De cand l-a luat se blocheaza cateodata iar singura rezolvare este scoaterea bateriei. Il are de 2 luni,inca nu l-a trimis la garantie. Mai stiu pe cineva,are un utok 470q si din prima saptamana a avut probleme cu el,palpaia dispyal-ul. Asta e diferenta intre E-boda,utok,allview,vonino si firmele care au un nume si se respecta.
  22. https://rstforums.com/forum/55528-lista-site-uri-de-hosting-gratuit.rst PS:Foloseste search-ul,e folositor uneori. Acum 5 zile a facut omul update.
  23. Thinking in C++ sau Accelerated c++.
  24. La mine a mers totul ok.Am ales plata prin sms.
×
×
  • Create New...