Ras Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Astazi (05-07-2007) eu si cu tovarasii mei am iesit imbracati in geci, manusi, fulare si caciuli inarmati cu o sanie. Partea I: Partea a II-a: Am sa revin cu mai multe filmulete si poate cateva poze...Sper ca ati ras si voi asa putin. Quote
Ras Posted July 5, 2007 Author Report Posted July 5, 2007 Cine-i gagica in roz ? prietena unui amic. Quote
Black Pitbull- Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Loool altu ca mine ) ma bucur ca nu sunt singuru gg vb pe mes ca e tare filmu )) Quote
Ras Posted July 5, 2007 Author Report Posted July 5, 2007 Nu esti primul si nici ultimul care face asta. Nimic original. A fost amuzant atunci cand i-am vazut pe primii care fac asta, acum ... degeabacand i-ai vazut pe primii si unde?poate eram tot noi Quote
Ras Posted July 5, 2007 Author Report Posted July 5, 2007 Constanta, acum 4 ani i-am vazut pe primii. Apoi asa au facut in fiecare an. A nu trecut au aparut la proTV pentru chestia asta.Din pacate nu stam in Constanta...Si noi iesim de 4 ani si asa am facut in fiecare an... Quote
Ras Posted July 5, 2007 Author Report Posted July 5, 2007 Partea a II-a: Primele 2 minute mergem lejer ca sa ne tragem sufletu' apoi trecem strada si o luam fix printr-un restaurant... pacat ca nu a venit dupa noi sa ne filmeze calumea cand eram in dreptul terasei de la restaurant. Quote