Suspect34 Posted June 30, 2013 Report Posted June 30, 2013 salutari, am incercat sa fac o mica chestie dar nu mi-a iesit. am activat setarile ICS pe o placa wireless care o am la calculator, am conectat un cablu utp la placa lan a calculatorului si celalalt capat l-am conectat la un rooter wireless pentru a emite semnalul prins de placa wireless a calculatorului. problema mea este ca nu se intampla nimic, placa lan este tot cu x ca si cum nu ar fi nimic conectat la ea. Se poate face ceva de genul sau ma chinui degeaba Quote
mymind2urmind Posted June 30, 2013 Report Posted June 30, 2013 incearca sa faci un bridge intre cele 2 placi. Quote
Suspect34 Posted June 30, 2013 Author Report Posted June 30, 2013 am incercat, nici un raspuns de la placa de retea lan http://img836.imageshack.us/img836/2640/cg2a.png Quote
Renegade Posted June 30, 2013 Report Posted June 30, 2013 (edited) sa inteleg ca vrei sa ie internet de la router la calculator iar apoi internetul din placa lan al calculatorului vrei sa il trimit prin placa wireless sau semnalul wireless vrei sa il trimiti in router pe portul WAN ? Edited June 30, 2013 by Renegade Quote
Renegade Posted June 30, 2013 Report Posted June 30, 2013 (edited) normal trebuie sa seteze si DNS manual,pe langa IP,subnet mask i gateway pe placa care va prelua sharul Edited June 30, 2013 by Renegade Quote
Suspect34 Posted June 30, 2013 Author Report Posted June 30, 2013 vreau sa iau net de la un prieten care sta mai departe de mine prin placa wireless sa folosesc placa de retea lan pe post de router care o voi conecta la un router wireless. problema este ca nu imi arata absolut nimic, conexiunea de lan arata ca si cum cablul nu a fost conectat la nimic Quote
Renegade Posted July 1, 2013 Report Posted July 1, 2013 sincer e cam aiurea ce vrei sa faci,pentru ca,calculatorul cu placa wireless va trebui sa stea aprins tot timpul pentru ca routerul sa aiba semnal de internet de la prietenul tau.ai putea incerca insa cu un wireless repeater pentru a extinde semnalul wireless de la prietenul tau la tine in casa (acum depinde si distanta dintre voi plus obstacolele din calea semnalului wireless) Quote
lawy1 Posted July 1, 2013 Report Posted July 1, 2013 daca ai WINDOWS7 poti folosi asta in CMDnetsh wlan set hostednetwork mode=allow ssid=ufo key=pulameaaUFO e numele retelei care va fi creataPULAMEAA e parolaapoi prin proprietati dai share la reteua lan... cauta pe google mai multe despre microsoft virtual wifi miniport adapter Quote
florin59 Posted July 1, 2013 Report Posted July 1, 2013 Windows-ul 7,face singur miniport virtual wifi.. Quote
Suspect34 Posted July 1, 2013 Author Report Posted July 1, 2013 am deja creata conexiunea aceasta. adaptorul meu wireless suporta si functia de ap numai ca am o problema si la asta si nu ai dau de cap, conexiunea se creaza, internet am numai ca atunci cand ma conectez cu telefonul prin wireless la conexiune imi merge netul 1-3 secunde maxim si apoi nu mai am internet pe telefon Quote
lawy1 Posted July 2, 2013 Report Posted July 2, 2013 dezinstaleaza toate driverele si instaleazale iar (pentru placile de retea) asa am rezolvat si eu problema cu 2-3 sec de internet sau in CMD incearca asteanetsh winsock resetnetsh interface ipv4 resetnetsh interface ipv6 resetipconfig /flushdnssau pe google gasesti Connectify Dispatch sau aici profesionalesespana.com/foro/index.php/topic,1647.0.html Quote
Suspect34 Posted July 4, 2013 Author Report Posted July 4, 2013 (edited) o sa incerc azi toate metodele de mai sus revin cu un edit dupa ce am terminat. multumesc lawly1.Nu am reusit nimic, telefonul mobil nu reuseste sa isi ia ip ul. imi poti arata cateva setari de la tine lawy1 Edited July 4, 2013 by Suspect34 Quote