d33nis Posted July 6, 2013 Report Posted July 6, 2013 A testat cineva asta? Chiar functioneaza?Imi e sa nu fie vreun keylogger ceva... Nu prea ma pricep la securitate si de asta cer ajutorul.http://www.youtube.com/watch?v=OmtREP48Jxo 1 Quote
Byte-ul Posted July 6, 2013 Report Posted July 6, 2013 Normal ca e fake si cel mai probabil virusat. duh. Quote
EAdrian Posted July 6, 2013 Report Posted July 6, 2013 Este keylogger...La miuntul 1:11 nu-?i pare nimic suspect? ...iar... la 1:15, apare email-ul necenzurat (mihaila.ionut@yahoo.com) » facebook: https://www.facebook.com/ionutz.mihaila Quote
d33nis Posted July 6, 2013 Author Report Posted July 6, 2013 In caz ca am deschis din greseala, cum pot scapa de el? Exclus fiind reinstalarea windows-ului. Quote
lutulik Posted July 6, 2013 Report Posted July 6, 2013 Malwarebytes : Free anti-malware download Update si un full scan. Quote
m1dst1k Posted July 6, 2013 Report Posted July 6, 2013 Verifica daca e ceva suspect la startup ( run-msconfig-startup) si-l dezactivezi, identifici folderul si-l stergi. Quote
Cifre Posted July 6, 2013 Report Posted July 6, 2013 Este keylogger la inceput unde este emailul cenzurat pare a fi alt email si pare a fi gmail. Daca observi cand baga a doua oara cupon-ul e o pauza micuta ca si cand ar fi taiat din video. Dar zic si eu! Quote
m1dst1k Posted July 6, 2013 Report Posted July 6, 2013 primul e problema, am dreptate? Cautand pe google acel program am gasit ca e ceva program de la logitech. Acuma tu stii daca ai ceva legat de logitech (tastatura,mouse,etc) care necesita program de instalare. Quote
d33nis Posted July 6, 2013 Author Report Posted July 6, 2013 Am mouse-ul de la logitech. Multumesc pentru suport, is cam foarte varza la capitolul securitate, am vrut sa deschid keylogger-ul inainte de a primi confirmarea ca este si am executat "Ruleaza in mod protejat" (optiunea de la avast internet security) si crezusem ca am fost infectat pentru ca nu imi aparuse nimic. Quote
m1dst1k Posted July 6, 2013 Report Posted July 6, 2013 Am mouse-ul de la logitech. Multumesc pentru suport, is cam foarte varza la capitolul securitate, am vrut sa deschid keylogger-ul inainte de a primi confirmarea ca este si am executat "Ruleaza in mod protejat" (optiunea de la avast internet security) si crezusem ca am fost infectat pentru ca nu imi aparuse nimic.Cu placere, iti recomand sa ramai prin zona pentru a te perfectiona si sa nu fi pacalit de orice "hacker" . Quote
carter2408 Posted July 6, 2013 Report Posted July 6, 2013 Logic ca programul este fake . Acum nu ai de unde sa sti daca ai luat vreun keylogger . Pe viitor cand navighezi pe site-uri nesigure sau descarci software care este nesigur foloseste si tu sandboxie . Quote
d33nis Posted July 9, 2013 Author Report Posted July 9, 2013 Daca nu ma insel, sandboxie e programul acela cu ajutorul caruia poti deschide 2 jocuri in acelasi timp (gen sa:mp, ca pentru asta il foloseam eu, sa fiu pe 2 servere odata), am dreptate?Oricum ma voi documenta si iti voi pune in practica sfatul. Numai bine. Quote