Jump to content
d33nis

Intrebare addmefast

Recommended Posts

Posted

Este keylogger la inceput unde este emailul cenzurat pare a fi alt email si pare a fi gmail. Daca observi cand baga a doua oara cupon-ul e o pauza micuta ca si cand ar fi taiat din video. Dar zic si eu!

Posted
l69e.png

primul e problema, am dreptate? :D

Cautand pe google acel program am gasit ca e ceva program de la logitech. Acuma tu stii daca ai ceva legat de logitech (tastatura,mouse,etc) care necesita program de instalare.

Posted

Am mouse-ul de la logitech. Multumesc pentru suport, is cam foarte varza la capitolul securitate, am vrut sa deschid keylogger-ul inainte de a primi confirmarea ca este si am executat "Ruleaza in mod protejat" (optiunea de la avast internet security) si crezusem ca am fost infectat pentru ca nu imi aparuse nimic.

Posted
Am mouse-ul de la logitech. Multumesc pentru suport, is cam foarte varza la capitolul securitate, am vrut sa deschid keylogger-ul inainte de a primi confirmarea ca este si am executat "Ruleaza in mod protejat" (optiunea de la avast internet security) si crezusem ca am fost infectat pentru ca nu imi aparuse nimic.

Cu placere, iti recomand sa ramai prin zona pentru a te perfectiona si sa nu fi pacalit de orice "hacker" .

Posted

Logic ca programul este fake . Acum nu ai de unde sa sti daca ai luat vreun keylogger . Pe viitor cand navighezi pe site-uri nesigure sau descarci software care este nesigur foloseste si tu sandboxie .

Posted

Daca nu ma insel, sandboxie e programul acela cu ajutorul caruia poti deschide 2 jocuri in acelasi timp (gen sa:mp, ca pentru asta il foloseam eu, sa fiu pe 2 servere odata), am dreptate?

Oricum ma voi documenta si iti voi pune in practica sfatul. Numai bine.