Jump to content
Guest Nemessis

E preeeeeeeeeeeeeea caaaaaaaaaaaaaaaaaaald

Recommended Posts

Guest Nemessis
Posted

Nu mai rezist nici in casa, nici afara, nici in magazinele sau barurile cu aer conditionat. E PREA CALDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD!!!!!!!!!!!

Posted

nu merge cu berea....ca beau mereu bere si nici macar nu ma mai imbat de la ea :|....azi se anunta ploi...de fapt la noapte...poate se mai racoreste :| ca ma coc :|

Posted

Parc' anu trecut nu era asa de cald . Am o stare de nu mi-e aminte de nimic de la caldura asta :cry:

Cine stie care o fi adevarul din spatele asa-zisei incalziri globale si tot tam-tam-ul care se face .

Guest Nemessis
Posted

A fost la fel de cald dar nu pe o perioada atat de indelungata.

Posted
Parc' anu trecut nu era asa de cald . Am o stare de nu mi-e aminte de nimic de la caldura asta :cry:

Cine stie care o fi adevarul din spatele asa-zisei incalziri globale si tot tam-tam-ul care se face .

Iti zic eu. Noi . Si cei de la putere .

Guest flama
Posted

sa facut un rahat ca e 2 noapte shi ma cac pe mine de cald

Posted

iti zic eu...desert...in 10-20 de ani, nu o sa mai existe iarna deloc...

o sa fim niste sobolani , o sa stam si o sa mergem cu umbrele in cap , gen sepci...ca in filmele cu martienii =))..si da...o sa murim :lol::lol:

Guest Nemessis
Posted
copii noshtii o sa fie negri !!!!!!!!!!

Copii tai or sa fie unguri :D:D:D:D:D

Posted
copii noshtii o sa fie negri !!!!!!!!!!

Copii tai or sa fie unguri :D:D:D:D:D

nemessis ai uitat ceva unguri si gay :D

flama cum le ziceai cand ii vedeai:

fugiti ami la voi acasa:D:))

Guest flama
Posted

sa dea domnu daca copii mei ies negrii shi gay copii voshtri sa iasa cu mine tata !

shi inca ceva spuneam ca o sa fim negri pt ca din cauza caldurii corpul nostru o sa secrete melanina (melamina) scz nush exact cum se scrie !

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...