Password007 Posted July 13, 2013 Report Posted July 13, 2013 (edited) Salut,am si eu o problema cu pc-ul meu acum cateva zile din cauza unui "soc de curent" cand am aprins pc-ul facea figuri sistemul de operare (windows xp sp3) de exemplu nu functiona sa dau copy/paste plus multe altele.Asa ca am decis sa "repar" sistemul de operare ca nu am vrut sa pun din nou windowsul deoarece aveam multe chestii instalate si nu vroiam sa le pierd deoarece acum in vacanta stau la tara si am internet de la orange prin router si dupa ce depasesc limita de viteza (2 gb) imi merge foarte foarte greu internetul.Asa ca am bagat cd-ul cu windows am dat restart si dupa am ajuns la faza aia cand te intreaba daca doresti sa ii dai sa il repare sau nu am dat ca vreau sa il repar toul a decurs perfect normal cand am deschis pc-ul am avut surpriza sa nu imi mai arate procesorul si nici firefox nu mai salveaza memoria cache stie cineva dece care sa fie cauza?http://oi39.tinypic.com/dzc7ky.jpg Edited July 13, 2013 by Password007 Quote
mariuss615 Posted July 13, 2013 Report Posted July 13, 2013 Cel mai sigur faci o instalare de windows pe o alta parti?ie, dac? totul este ok înseamn? c? windowsul a luat-o razna. Dac? ai acelea?i probleme este posibil s? fie de vin? hdd-ul. Quote
BLODAS666 Posted July 13, 2013 Report Posted July 13, 2013 Nu cumva sa ai ceva pe la placa de baza. Eu am avut de furca cu ea weekendul trecut. Quote
Password007 Posted July 13, 2013 Author Report Posted July 13, 2013 Nu cred mane ce sa am acum am desfacut-o si nare nimic am curatato si tot asa face oare dece? Quote
BLODAS666 Posted July 13, 2013 Report Posted July 13, 2013 Ia vezi condensatoarele, vezi pe acolo tot ce tine de hardware. Daca nu te pricepi cauta un service, dar ai grija. Quote
Password007 Posted July 14, 2013 Author Report Posted July 14, 2013 Frate inainte sa dau repair la windows mergea totul si acum nu mai salveaza nici firefox memoria cache si nici asta nu mai detecteaza procesorul si nu as vrea sa pierd tot ce am instalat ca am net orange cu 14 kb/s si pana instalez tot ma apuca pastele. Quote
Oust Posted July 14, 2013 Report Posted July 14, 2013 Testeaza rami cu MemTest, uita-te din Aida64 la voltaje, sa vezi daca sunt corecte, da-i un scan la HDD cu HDTune.Daca nu-ti functioneaza astea pe Windows, i-a Hiren's Boot CD de la cineva. Quote
Password007 Posted July 14, 2013 Author Report Posted July 14, 2013 Am dat totul e in regula deci sa dau windowsul jos nu? Quote
VaD_SuNeTe Posted July 14, 2013 Report Posted July 14, 2013 La socuri de curent/caderi de tensiune o piesa din pc este afectata.Piesa afectata este hdd-ul eu am schimbat 3 hdd . Quote
Password007 Posted July 14, 2013 Author Report Posted July 14, 2013 vad_sunete nui nimik afectat e de la windows cred ca s-a bulit de tot ca am scanat totul si e in regula. Quote
hackerika Posted July 16, 2013 Report Posted July 16, 2013 (edited) Dar te-ai gandit la faza cu repair?Te-ai gandit ca poate s-au suprapus unii registrii si poate sa fie problema din registrii?Iar din cauza unui soc electric nu s-ar putea intalni asemenea probleme ( sa nu poti da copy/paste si altele ), decat sa se defecteze ceva componente.P.S: De aceea nu e bine sa instalezi programele in partitia din care face parte OS-ul, puteai da un format fara probleme in cazul acesta.off: @oust [sarcasm]ia*[/sarcasm] Edited July 16, 2013 by hackerika Quote