Jump to content
xxAnonDWebxx

Salutare!

Recommended Posts

Posted

Salut! Ma numesc Vlad locuiesc in romania, Bucuresti, baiat :D. Hackingu , pt mine acum inseamna foarte multe nopti pierdute, multa cunoastere, o buna cunoastere a limbajelor de scriere de programare si dupa aia cryptare, decryptare alea cu hashurile etc

Imi place sa stau mult in fata pc-u-lui, si atrunci cand de exemplu instalez un program, imi place sa ma uit in folderul lui, sa vad ce si cum. Nu sunt foarte bun in ceea ce priveste hackingul, dar nici noob nu sunt. Multumesc :)

Posted

am trecut sa stii.. vorbeam de noob in general adica nu ca as fi inceput acum 2 zile ceea ce inseamna hacking.. si stiu ce inseamna a fi hacker.. am trecut si prin hacker de romania, sfaturi de hackeri batrani pt hackeri tineri.. tot ce trebuie

Posted
am trecut sa stii.. vorbeam de noob in general adica nu ca as fi inceput acum 2 zile ceea ce inseamna hacking.. si stiu ce inseamna a fi hacker.. am trecut si prin hacker de romania, sfaturi de hackeri batrani pt hackeri tineri.. tot ce trebuie

El ti-a pus linkurile sa le citesti,nu sa treci prin ele.Bun venit.

Posted

Bine ai venit!

In zilele de azi se pare ca noi suntem in minoritate si cei ca tine in majoritate.

Ba eu cred ca esti cam "noob".

Cu cat devii mai destept, cu atat iti dai seama cat de prost esti.

Faptul ca tu te uiti in folderul de instalare la CS nu inseamna hacking. Nici nu-ti imaginezi ce inseamna top-level hacking.

Sper sa te integrezi si sa nu enervezi prea mult pe nimeni.