Configuration Posted July 15, 2013 Report Posted July 15, 2013 (edited) Povestea este simpla , m-am trezit si eu cu virusul Sality cel care da disable la Task Manger si Regedit sau care iti bifeaza mereu optiunea de ascundere a folderelor ascunse , chiar daca noi o bifam sa putem vedea acele fisiere.Dupa ce am rascolit tot internetul si pe rst pentru o solutie la problema mea ,si am incercat toate variantele posibile am ajung la acelasi rezultat, adica nu era nici o solutie buna.Asa ca scriu acest post aici la Off-topic pentru ca nu stiu unde altundeva ar trebuii sa-l scriu , si as vrea sa-i ajut si pe cei care probabil au renuntat sa mai rezolve problema aceasta.Salvati pozele si muzica pe DVD , dupa care bagati Cd de windows pentru formatare si formatati toate partitiile , dupa care stergeti toate partitiile si faceti noi partitii.VIRUSUL SALITY infecteaza toate programele .EXE , tot ce aveti programe prin calculator/stick sau CD/dvd pe care le aveati voi trebuie sa dispara. Dupa ce creeati noile partitii si va instalati windows-ul descarcati noi programe de pe internet ( scriu asta poate multi dintre voi aveati programele necesare mereu pe stick sau ceva ) Si cam asta a fost , aceasta a fost singura metoda ce a functionat, cele gasite pe net nu au fost de ajutor. Daca am gresit unde am postat imi cer scuze .Sper ca aceasta postare sa ii ajute pe cei ce cautau solutii si au dat de solutii ce nu au fost deloc de ajutor. Edited July 15, 2013 by Configuration Quote
Matt Posted July 15, 2013 Report Posted July 15, 2013 Cred ca te ajuta si : Win32 Sality Remover Quote
Configuration Posted July 15, 2013 Author Report Posted July 15, 2013 l-am incercat , si nu m-a ajutat deloc. Quote
wtf123 Posted July 15, 2013 Report Posted July 15, 2013 Pune linux, iti faci acolo un cd cu imaginea de la wxp si treci inapoi pe windows. Quote
Configuration Posted July 15, 2013 Author Report Posted July 15, 2013 Eu mi-am reparat calculatorul, nu este problema, eu am scris postarea pentru cei ce au probleme in gasirea solutiei.Eu am instalat tot un xp modificat putin de mine facut in 2010 cand nu aveam virusul acesta..si merge perfect Am facut acest topic ca sa-i ajut si pe altii sa rezolve problema. Quote
malsploit Posted July 15, 2013 Report Posted July 15, 2013 mai ti-a ramas vreun fisier infectat?Vreau sa ma uit printr-un sality, dar am gasit doar mortaciuni. Poate era activ. Ma intereseaza protocolul din interiorul retelei p2p Quote