Jump to content

Configuration

Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Configuration

  1. Eljoint , exact la asta m-am gandit si eu , nu e excelent dar e mai bine decat nimic , sau decat sa stau acasa. Oricum ar fi sunt niste bani care imi intra tot mie in buzunar. Si in timpul liber pot sa-mi caut ceva mai bun , exact la asta m-am gandit si eu
  2. Nu vreau sa-mi fac o cariera din treaba asta si sa lucrez toata viata mea aici , am o ruda secretara la firma respectiva si prin intermediul ei am vorbit , ea lucreaza de ceva timp acolo si ii cunoaste si pe mai multi din baietii care lucreaza acolo si ei i-au zis ca este ok si este convenabil, oricum daca vad ca nu este treaba dupa 1 luna plec singur, sau nu ma prinde nici 1 luna ,vreau doar sa stau cateva luni sa fac niste bani si dupa plec ca sa gasesc ceva mai bun pentru ca deocamdata am cautat si nu am gasit nimic , si s-a ivit treaba asta acum. . Am si eu niste prieteni pe care i-am intrebat si mi-au spus ca nu e chiar asa greu , + de asta in caz de esti in masina cu inca un coleg faceti cu schimbul si dormiti pe rand si numai este asa de obositor.. Multumesc tuturor pentru sfaturile voastre , sa stiti ca tin cont de tot ce ati spus . Astept pareri in continuare . Va multumesc frumos pentru ajutor.
  3. inteleg, agent de paza . Am tot cautat de ceva timp dar nu am gasit nimic .. doar asta e cat de cat convenabil , toti banii calculati cu tot cu bonuri ar venii 9 milioane..
  4. 24 de ore la munca , 48 acasa , este vorba despre paza si protectie la niste obiective foarte usoare.
  5. Scriu aici ca sa aflu si parerile altora despre un loc de munca . As vrea doar parerile legate de acest topic nu despre ce altceva as putea face. Program 24/48 , 7 milioane jumate +17 bonuri de 9 lei , pentru primul job . Astept pareri , mersi .
  6. Eu mi-am reparat calculatorul, nu este problema, eu am scris postarea pentru cei ce au probleme in gasirea solutiei. Eu am instalat tot un xp modificat putin de mine facut in 2010 cand nu aveam virusul acesta..si merge perfect Am facut acest topic ca sa-i ajut si pe altii sa rezolve problema.
  7. Povestea este simpla , m-am trezit si eu cu virusul Sality cel care da disable la Task Manger si Regedit sau care iti bifeaza mereu optiunea de ascundere a folderelor ascunse , chiar daca noi o bifam sa putem vedea acele fisiere. Dupa ce am rascolit tot internetul si pe rst pentru o solutie la problema mea ,si am incercat toate variantele posibile am ajung la acelasi rezultat, adica nu era nici o solutie buna. Asa ca scriu acest post aici la Off-topic pentru ca nu stiu unde altundeva ar trebuii sa-l scriu , si as vrea sa-i ajut si pe cei care probabil au renuntat sa mai rezolve problema aceasta. Salvati pozele si muzica pe DVD , dupa care bagati Cd de windows pentru formatare si formatati toate partitiile , dupa care stergeti toate partitiile si faceti noi partitii. VIRUSUL SALITY infecteaza toate programele .EXE , tot ce aveti programe prin calculator/stick sau CD/dvd pe care le aveati voi trebuie sa dispara. Dupa ce creeati noile partitii si va instalati windows-ul descarcati noi programe de pe internet ( scriu asta poate multi dintre voi aveati programele necesare mereu pe stick sau ceva ) Si cam asta a fost , aceasta a fost singura metoda ce a functionat, cele gasite pe net nu au fost de ajutor. Daca am gresit unde am postat imi cer scuze . Sper ca aceasta postare sa ii ajute pe cei ce cautau solutii si au dat de solutii ce nu au fost deloc de ajutor.
  8. Daca persoana respectiva isi schimba parola intre timp , si linkul de upload se schimba, asa ca , distrativa cat puteti , odata ce a schimbat parola s-a terminat .
  9. Bacul (cel putin pentru mine ) nu reprezinta mare diferenta , cu el sau fara imi este indiferent . Spun asta deoarece m-am hotarat ca nu doresc sa merg la facultate , ci sa ma bag la munca pe undeva. Bacul nu imi este folositor decat daca vreau sa merg la facultate , daca am bacul si ma angajez la o firma normala nu ii pasa nimanui ca am luat sau nu bacul atat timp cat muncesc , nu sunt platit cu un salariu mai mare daca l-am luat sau nu . Pot face un curs sau ceva de utilaje si asta este. Asa ca pentru mine cel putin nu este asa de important. Nu spun ca nu voi incerca sa-l iau , voi scrie exact ce stiu, si asta e .
  10. Pai atunci il cauti pe price.ro, sau pe alt site.. Unde s2 nu ajunge mai mult de 13 milioane Si galaxy note mai mult de 16.
  11. cauti pe okazii un Samsung Galaxy Note si gata..
  12. ba prostule esti orb ? nu vezi cand a fost postat si ca a functionat la timpul lui ? Nu vezi ca sunt o gramada care au scris la timpul acela ca a mers foarte bine ? Acuma gata numai e, nu il mai descarcati pe degeaba
  13. i-a intereseazate tu cat te costa sa il decodezi este vreo 50 de euro , mai bine il cumperi tu direct la mana a 2ua cu 4 milioane si gata
  14. Formatia Expres - 5 Bani - 10 Bani - 15-25 de Bani (Parodie-Comedie) - (Synu) Vintileasca.wmv - YouTube
  15. Iphone 2g ( mai de saraci ca nu sunt bani )
×
×
  • Create New...