Jump to content
em

[SE] Spam inteligent android

Recommended Posts

Posted

Azi dimineata am primit cel mai frumos spam posibil. Mesajul a ajuns pe telefonul meu (nu spun unde) si el nu s-a oprit din sunat pana nu l-am citit. Folosesc un dispozitiv Android. Mentionez ca nu am setari idioate sa imi sune telefonul pana citesc un email.

Cum credeti ca a facut autorul?

Hint: email :)

Posted

o idee ar fi inserarea unui .swf (care sa contina un sunet si care sa se repete la infinit) in primele randuri din e-mail.deoarece telefonul arata in taskbar primele randuri din email,iar sunetul find la inceputul e-mail-ului,acesta se executa automat si nu se opreste pana nu este citit e-mail-ul

Posted

Frumoasa idee Rene,

Poti trimite un email unei persoane (chiar daca nu va aveti in lista) cu o invitatie la un eveniment.

Evenimentul i se pune automat in calendar, si suna telefonul la ora stabilita (chiar daca nu a dat accept la el).

Frumos, nu?

Posted
Frumoasa idee Rene,

Poti trimite un email unei persoane (chiar daca nu va aveti in lista) cu o invitatie la un eveniment.

Evenimentul i se pune automat in calendar, si suna telefonul la ora stabilita (chiar daca nu a dat accept la el).

Frumos, nu?

Dafuq!? Nu am Android, dar sunt curios, e valabil la toate versiunile de Android? Adica, why in the hell ar face un programator asa ceva? Mi se pare o stupizenie absoluta. Si cum adica o invitatie la un eveniment? Din Google Calendar?

Oricum, e bine de stiut. Thanks em! :)