em Posted July 17, 2013 Report Posted July 17, 2013 Azi dimineata am primit cel mai frumos spam posibil. Mesajul a ajuns pe telefonul meu (nu spun unde) si el nu s-a oprit din sunat pana nu l-am citit. Folosesc un dispozitiv Android. Mentionez ca nu am setari idioate sa imi sune telefonul pana citesc un email.Cum credeti ca a facut autorul?Hint: email Quote
Renegade Posted July 25, 2013 Report Posted July 25, 2013 o idee ar fi inserarea unui .swf (care sa contina un sunet si care sa se repete la infinit) in primele randuri din e-mail.deoarece telefonul arata in taskbar primele randuri din email,iar sunetul find la inceputul e-mail-ului,acesta se executa automat si nu se opreste pana nu este citit e-mail-ul Quote
em Posted July 25, 2013 Author Report Posted July 25, 2013 Frumoasa idee Rene,Poti trimite un email unei persoane (chiar daca nu va aveti in lista) cu o invitatie la un eveniment.Evenimentul i se pune automat in calendar, si suna telefonul la ora stabilita (chiar daca nu a dat accept la el).Frumos, nu? Quote
bcman Posted July 25, 2013 Report Posted July 25, 2013 Frumoasa idee Rene,Poti trimite un email unei persoane (chiar daca nu va aveti in lista) cu o invitatie la un eveniment.Evenimentul i se pune automat in calendar, si suna telefonul la ora stabilita (chiar daca nu a dat accept la el).Frumos, nu?Dafuq!? Nu am Android, dar sunt curios, e valabil la toate versiunile de Android? Adica, why in the hell ar face un programator asa ceva? Mi se pare o stupizenie absoluta. Si cum adica o invitatie la un eveniment? Din Google Calendar?Oricum, e bine de stiut. Thanks em! Quote
robertutzu Posted July 25, 2013 Report Posted July 25, 2013 da din google calendar si e e veche Quote
em Posted January 27, 2014 Author Report Posted January 27, 2014 Revive la topic antic.Acum a descoperit si Google astaGoogle Calendar are o problem? ce ?ine de intimitate | REALITATEA .NET Quote