Jump to content
Syckchet

Site-ul Apple dedicat dezvoltatorilor de aplicatii a fost piratat. "Ne cerem scuze"

Recommended Posts

apple.jpg

Apple a declarat, totusi, ca datele personale "sensibile" de pe site-ul sau sunt criptate si ca hackerii nu pot avea acces la ele.

Gigantul informatic american Apple a avertizat dezvoltatorii de aplicatii pentru produsele sale ca site-ul sau care le este dedicat a fost piratat si ca informatii care ii privesc ar fi putut fi sustrase.

"Joi, un intrus a incercat sa acceada la date personale privind dezvoltatorii inregistrati pe site-ul nostru", a afirmat Apple intr-un comunicat.

Ca reactie la atacul informatic, grupul afirma ca a paralizat site-ul pentru a "revedea in totalitate" sistemele dedicate programatorilor, actualizand softul si reconstruind baza de date.

Apple a declarat ca datele personale "sensibile" de pe site-ul sau sunt criptate si ca hackerii nu pot avea acces la ele. Acesta a avertizat totusi ca hackerii "ar fi putut avea acces la unele nume, adrese de e-mail sau postale" ale dezvoltatorilor.

El a adaugat ca informatiile legate de clientii produselor sale nu au fost afectate de atacul informatic.

"Ne cerem scuze pentru deranjamentul considerabil cauzat de aceasta problema si estimam ca site-ul programatorilor va functiona din nou rapid", continua comunicatul Apple.

Source

Link to comment
Share on other sites

Toate site-urile din lume sunt vulnerabile trebuie doar sa ai o rabdare de fier si multe cunostinte. Am 5 device-uri de la Apple si pot spune ca sunt multumit de ele dar oricum tot ce tine de online poate fi foarte rapid dat jos. Oricum o sa gaseasca ei o scuza buna si o sa se musamalizeze tot...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...