DetoX Posted July 22, 2013 Report Posted July 22, 2013 Postez la cosul de gunoi pentru ca stiu ca nu intereseaza pe nimeni. Vroiam doar sa multumesc comunitatii RST pentru informatiile care mi-au fost puse la dispozitie aici. Nu e o retragere penibila & stuff (ar fi jenant, din moment ce nu m-am remarcat), n-o sa mai fac leeching, o sa contribui si eu pe aici incepand de zilele astea.Multumesc. Quote
Cifre Posted July 22, 2013 Report Posted July 22, 2013 Eu nu inteleg de ce postezi asta la gunoi avand in vedere ca nu este un gunoi. Daca nu ai o prezentare ar fi fost buna pe post de prezentare.PS: Mie imi pasa de tine imi pasa de membrii rst chiar daca nu sau facut remarcatii. Si noi iti multumim si cred ca ai putea contribui si tu si sa te faci remarcat prin ceva unic si original. Nu merita sa te retragi nu o sa castigi nimic mai mult o sa pierzi.Noroc! Quote
DetoX Posted July 23, 2013 Author Report Posted July 23, 2013 Nu ma retrag, ai inteles gresit. Tocmai ce ziceam ca o sa incerc sa contribui.Mersi mult, sanatate ! Quote