Jump to content

DetoX

Active Members
 • Posts

  67
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

DetoX's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

12

Reputation

 1. Cui scrieti voi aici de fapt?
 2. 400 de site-uri? de unde atat? au fost 27 de site-uri confiscate. Imi pare rau de intreaga filozofie din spatele SR. Oricum, inca sunt marketuri sigure pe .onion
 3. slashdot si cateva subreddit-uri Inainte cand exista Google Reader, urmaream mai multe site-uri.. cred ca inca am lista cu feed-urile rss salvata pe undeva. Anyway, acum nu mai am timp sa urmaresc foarte multe site-uri.
 4. DetoX

  Domeniu .com

  Salut, imi poate achizitiona cineva un domeniu .com cu cardul, folosind cuponul de 1 usd de la godaddy, iar eu sa va platesc via paypal? Multumesc. Rezolvat. Platit cu cardul unui prieten.
 5. E interesant ce spune @daatdraq, foarte probabil sa fie o schema de tip ponzi (un hibrid, mai exact). Se pupa explicatia. Plata inainte, durata o luna pana ce ajunge produsul comandat. Puteti comanda cu incredere primele 2 luni, poate nu pleaca asa repede cu banii.
 6. Mai exact, pentru ce este brevetul acesta al guvernului US? http://www.google.com/patents/US20120251502
 7. E legal. Tu, ca detinator de capital ai voie sa imprumuti pe cineva de bani si sa ceri dobanda la inapoiere. Nu sunt sigur daca ai voie sa ceri garantie telefonul, probabil nu. Intreaba pe avocatnet.ro
 8. Salut, puneti pune si applet-ul acesta: Circuit Simulator Applet
 9. Salutare, long time no see. Acum 2 zile am lansat un nou site despre Stellar (payment protocol forkuit din Ripple aparut acum o luna si sustinut de nume mari, ca si co-fondatorul Paypal). La inceput, a fost un giveaway in care toti utilizatorii inregistrati primeau 6000 de stellari. Multi (inclusiv de pe forum) i-au vandut pentru bitcoini. Eu am decis sa ii pastrez, si sa cumpar mai mult. Tot surfand pe forumul lor, am vazut ca nu exista niciun portal care sa includa informatii despre Stellar din mai multe surse, ori un director web in care sa fie listate serviciile ce accepta in schimb plata in stellari. Asa ca am facut UseStellar.org De cand l-am deschis, am primit foarte mult feedback pozitiv. Contactat de Stellar Foundation, Justcoin. Multi oameni s-au folosit de submit form-ul de pe site ca sa isi trimita site-urile, retweet-uri de la nume importante, mentionari in blogul oficial Stellar. Per total, as spune ca e un proiect ok care si-a atins scopul - popularizarea monedei. Va las link-ul in speranta ca poate il veti gasi cu folos. Home | Use Stellar Toate cele bune!
 10. Asta e electoratul psd de cand ma stiu. Asistati sociali, pensionari, tigani rupti, inculti.
 11. Penultimul paragraf e o prostie. Toata lume stie ca in clipa de fata, lumea foloseste coin-urile ca pe un pump&dump care nu este deloc moral.
 12. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=689638861129900&set=p.689638861129900&type=1&theater Fraternizez cu mesajul, dar asa va trebuie daca va duceti in jegul ala de Costinesti.
×
×
 • Create New...