Jump to content

DetoX

Active Members
  • Posts

    67
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by DetoX

  1. Cui scrieti voi aici de fapt?
  2. 400 de site-uri? de unde atat? au fost 27 de site-uri confiscate. Imi pare rau de intreaga filozofie din spatele SR. Oricum, inca sunt marketuri sigure pe .onion
  3. slashdot si cateva subreddit-uri Inainte cand exista Google Reader, urmaream mai multe site-uri.. cred ca inca am lista cu feed-urile rss salvata pe undeva. Anyway, acum nu mai am timp sa urmaresc foarte multe site-uri.
  4. DetoX

    Domeniu .com

    Salut, imi poate achizitiona cineva un domeniu .com cu cardul, folosind cuponul de 1 usd de la godaddy, iar eu sa va platesc via paypal? Multumesc. Rezolvat. Platit cu cardul unui prieten.
  5. E interesant ce spune @daatdraq, foarte probabil sa fie o schema de tip ponzi (un hibrid, mai exact). Se pupa explicatia. Plata inainte, durata o luna pana ce ajunge produsul comandat. Puteti comanda cu incredere primele 2 luni, poate nu pleaca asa repede cu banii.
  6. Mai exact, pentru ce este brevetul acesta al guvernului US? http://www.google.com/patents/US20120251502
  7. E legal. Tu, ca detinator de capital ai voie sa imprumuti pe cineva de bani si sa ceri dobanda la inapoiere. Nu sunt sigur daca ai voie sa ceri garantie telefonul, probabil nu. Intreaba pe avocatnet.ro
  8. Salut, puneti pune si applet-ul acesta: Circuit Simulator Applet
  9. Salutare, long time no see. Acum 2 zile am lansat un nou site despre Stellar (payment protocol forkuit din Ripple aparut acum o luna si sustinut de nume mari, ca si co-fondatorul Paypal). La inceput, a fost un giveaway in care toti utilizatorii inregistrati primeau 6000 de stellari. Multi (inclusiv de pe forum) i-au vandut pentru bitcoini. Eu am decis sa ii pastrez, si sa cumpar mai mult. Tot surfand pe forumul lor, am vazut ca nu exista niciun portal care sa includa informatii despre Stellar din mai multe surse, ori un director web in care sa fie listate serviciile ce accepta in schimb plata in stellari. Asa ca am facut UseStellar.org De cand l-am deschis, am primit foarte mult feedback pozitiv. Contactat de Stellar Foundation, Justcoin. Multi oameni s-au folosit de submit form-ul de pe site ca sa isi trimita site-urile, retweet-uri de la nume importante, mentionari in blogul oficial Stellar. Per total, as spune ca e un proiect ok care si-a atins scopul - popularizarea monedei. Va las link-ul in speranta ca poate il veti gasi cu folos. Home | Use Stellar Toate cele bune!
  10. Asta e electoratul psd de cand ma stiu. Asistati sociali, pensionari, tigani rupti, inculti.
  11. Penultimul paragraf e o prostie. Toata lume stie ca in clipa de fata, lumea foloseste coin-urile ca pe un pump&dump care nu este deloc moral.
  12. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=689638861129900&set=p.689638861129900&type=1&theater Fraternizez cu mesajul, dar asa va trebuie daca va duceti in jegul ala de Costinesti.
  13. DetoX

    Vand Stellars

    Vanduti. o sa revin cand mai am. @playfun: momentan nu mai merge sa primesti stellari, o sa mearga daca ai rabdare cateva zile. Sunt in urma cu multe giveawayuri adminii. Cel mai bine, decat sa astepti sa primesti, cumpara tu.
  14. DetoX

    Vand Stellars

    Vand Stellars. Momentam am 20.000, vand la 65 de dolari. PM me. Nu dau eu stellari primul, prefer sa folosim un escrow.
  15. Nu ii iau inapoi. Stai linistit Nu am eu altceva. Nici btc, nici PM, ca imi e tare frica ca intr-o zi o sa ma ard cum am facut si cu LR. Dar esti prea mic ca sa stii de libertyreserve, bahaosistule.
  16. In ultima saptamana, am gatat un vps si am lucrat la un script in python pentru like-uri (long live django - probably the best framework in the world!). Totul va fi online, subscription-based, plata inainte si ii atribui eu un user si o parola. O luna de folosinta va costa 10 euro, iar clientul va urca dintr-un fisier .txt conturi de facebook, folosite pentru like-urile la pagina (momentan doar la pagina, pe viitor poate si poze, posturi). Bun. Daca e cineva care ma poate ajuta cu cateva conturi pe facebook, nu multe, cat il lasa inima. Mai fac cateva teste si ii dau drumu. Cei care ma ajuta o sa aiba acces la script PRIMA LUNA. Nu modific nimic la conturi, deci o sa le puteti folosi in continuare sau vinde. Cine are, sa imi dea un PM. Ma inclin. Nota bene: daca nu va intereseaza acces gratis o luna, imi faceti un pret si va cumpar conturile. Plata doar prin Paypal, dau eu primul daca sunteti seriosi.
  17. ^ Bai, bagami-as pula in mortii vostri de reformatori. Aici pe RST sunt oameni care sunt capabili sa emite niste pareri pertinente despre un subiect ca asta, si chiar vreau sa ma angajez intr-o discutie de genul. Nu inteleg de ce vii tu si imi dai in cap ca n-as deschide un post despre IT. "Offtopic - Discutii pe diverse teme, discutii care nu se incadreaza la celalalte categorii." Zi-mi si mie cu ce am gresit, pe privat daca se poate. Am facut offtopic la cateogria de offtopic? Ca momentan tu esti singurul care face off la topicul asta. EOF. Discutati la subiect va rog
  18. Salut, Am nevoie de aproximativ 2000 de like-uri din Romania pt. o pagina de Facebook. Ce pretind de la vanzator? Like-urile sa fie organice, nu am nevoie de like-uri de pe conturi false. Faceti-mi un pret, platesc primul fara probleme (paypal), dar vreau ca vanzatorul sa aiba putina vechime sau sa mai fii lucrat inainte cu cineva. Mersi mult !
  19. Filme cu Mafia/gansteri bune ? Infara de Scarface, Godfather, Goodfellas, Once upon a time in America, American Gangster.
  20. DetoX

    Idee Afacere

    Deschideti un magazin online si baga mare
×
×
  • Create New...