Gabysimion Posted July 29, 2013 Report Posted July 29, 2013 da cum spune si titlul stiu ca multi nu osa ma luati in seama am cautat pe 5 forumuri hacking din romania sper ca pe al vostru sa gasesc ceva nu sunt chiar nou in hacking umblam cu niste programe ceva gen proxy ddos etc si as dori si eu un scan root sau root un user si o parola de root + ip asta seara mau picat 5 persoane sper sa nu primesc raspunsuri gen nu te baga daca nu stii etc ca poti saa iti strici pc
vipul666 Posted July 29, 2013 Report Posted July 29, 2013 (edited) Salut, tu 'ai dori' cam multe, aici nu esti la restaurant sa faci comenzi cand ti se scoala pl , s-au la biserica sa te rogi si sa-ti pice din cer.Toti veniti in plm la cersit , iar dupa ce primiti ceea ce doriti v-a tirati de aici , hai bafta . Edited July 29, 2013 by vipul666
Rubaka Posted July 29, 2013 Report Posted July 29, 2013 Cu siguran?? nu "osa" te lu?m în seama. Mai pune mâna pe o carte de gramatic? ?i inva?? s? te exprimi corect, din toate punctele de vedere, c? nu am în?eles mai nimic din ceea ce vrei.
Brenin Posted July 29, 2013 Report Posted July 29, 2013 da cum spune si titlul stiu ca multi nu osa ma luati in seama am cautat pe 5 forumuri hacking din romania sper ca pe al vostru sa gasesc ceva nu sunt chiar nou in hacking umblam cu niste programe ceva gen proxy ddos etc si as dori si eu un scan root sau root un user si o parola de root + ip asta seara mau picat 5 persoane sper sa nu primesc raspunsuri gen nu te baga daca nu stii etc ca poti saa iti strici pcPacat de parintii tai care iti platesc rate pentru calculator
Cifre Posted July 29, 2013 Report Posted July 29, 2013 gxsF+xkYJ4HM+Ky=nKk=J0IY24eF+xlbEoPxjgJNqrPR34kb+dfbEoPxBafta!
Gabysimion Posted July 29, 2013 Author Report Posted July 29, 2013 :-?Multumesc orcum am stat toata noaptea tot ce vroiam era un root nu creca am cerut cine stie ce
Matt Posted July 29, 2013 Report Posted July 29, 2013 Sunt 5 forumuri de hacking in Romania? Care? Ma indoiesc.
Sdicky Posted July 29, 2013 Report Posted July 29, 2013 Sunt 5 forumuri de hacking in Romania? Care? Ma indoiesc.MetinHecarsCantarHecarManeleHecarSalamHecarNicolaeGutaHecar
kalash1337 Posted July 29, 2013 Report Posted July 29, 2013 wtf? Nou in hacking ?Tu stii ce inseamna termenul hacker?Care e inceputul? daca zici ca esti nou.Sa fii "hacker", nu inseamna sa folosesti programe, asta inseamna sa fi script-kiddie.
wildchild Posted July 29, 2013 Report Posted July 29, 2013 Scuze M2G, dar ?sta merit? ban. Ocup? bi?i degeaba.