Jump to content
Gabysimion

Please heelp:(( sunt nou in hacking

Recommended Posts

Posted

da cum spune si titlul stiu ca multi nu osa ma luati in seama :-? am cautat pe 5 forumuri hacking din romania sper ca pe al vostru sa gasesc ceva nu sunt chiar nou in hacking umblam cu niste programe ceva gen proxy ddos etc :-? si as dori si eu un scan root sau root un user si o parola de root + ip :-? asta seara mau picat 5 persoane sper sa nu primesc raspunsuri gen :-? nu te baga daca nu stii etc ca poti saa iti strici pc

Posted (edited)

Salut, tu 'ai dori' cam multe, aici nu esti la restaurant sa faci comenzi cand ti se scoala pl , s-au la biserica sa te rogi si sa-ti pice din cer.

Toti veniti in plm la cersit , iar dupa ce primiti ceea ce doriti v-a tirati de aici , hai bafta .

Edited by vipul666
Posted

Cu siguran?? nu "osa" te lu?m în seama. Mai pune mâna pe o carte de gramatic? ?i inva?? s? te exprimi corect, din toate punctele de vedere, c? nu am în?eles mai nimic din ceea ce vrei.

Posted
da cum spune si titlul stiu ca multi nu osa ma luati in seama :-? am cautat pe 5 forumuri hacking din romania sper ca pe al vostru sa gasesc ceva nu sunt chiar nou in hacking umblam cu niste programe ceva gen proxy ddos etc :-? si as dori si eu un scan root sau root un user si o parola de root + ip :-? asta seara mau picat 5 persoane sper sa nu primesc raspunsuri gen :-? nu te baga daca nu stii etc ca poti saa iti strici pc

Pacat de parintii tai care iti platesc rate pentru calculator

Posted

wtf? Nou in hacking ?

Tu stii ce inseamna termenul hacker?

Care e inceputul? daca zici ca esti nou.

Sa fii "hacker", nu inseamna sa folosesti programe, asta inseamna sa fi script-kiddie.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...