Jump to content

kalash1337

Active Members
  • Posts

    104
  • Joined

  • Last visited

About kalash1337

  • Birthday 03/18/1990

Converted

  • Interests
    MANELE, LAUTARI, FLORIN SALAM, KALASH MONDIALU !
  • Occupation
    DDOS, DOS, PING, UDP.PL

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

kalash1337's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputation

  1. Dece inloc de butoane, se vad: ? ca tot veni vorba, dece nu sunt copyright-urile jos de la tema? Romanian Security Team Powered by vBulletin Copyright © 2013 vBulletin Solutions, Inc.
  2. Iti trebuie si pc pentru viteza aia, multi nu o sa folosesca 40% din ea deoarece nu duce hdd-ul atata viteza + Cred ca vor fi programe care iti limiteaza banda, si te lasa si pe tine sa te joci in timp ce descarci torrente.
  3. Alo, daca nu stii nu te baga... sau vrei sa pari smecher? Originally Posted by kalash1337 Quote Originally Posted by alynut Quote Originally Posted by kalash1337 salut, din ce locatii ai vps-urile? se permit scripturi nulled pe ele? Sunt din Czech Republic . au clasa de ip 95.80.xx.xx. Da merg si scripturi nulled pe ele . ok, sunt plata 30 de zile da? daca da lasami pm unde sa iti trimit banii Da plata o faci o data la 30 de zile . plata se face la email-ul alynut99@yahoo.com (paypal) Ce vps vrei cati mb ram ? si ce sistem vrei ubuntu /debian 6 /cent0S 6
  4. Frate, iti bati joc de mine? Ti-am trimis ieri la 07:42 un pm, cu vps-ul nu mai merge nu mi-ai raspuns, dar ultimul post lai facut azi ( https://rstforums.com/forum/72263-decodare-telefoane-nokia-gratis.rst#post490712 ) .
  5. Spunele: Nu, nu vreau sa fiu platit. O fac pe gratis !
  6. tudor13mn13 multumesc de sugestie </sarcasm> Alynut, nu poti dar daca le dau un ticket, cred ca se rezolva
  7. Vand o lista mare de cpanele (600+) testate doar cateva cu 5 euro paypal.
  8. Data viitoare voi cripta conturile ce le pun, o intrebare la mine a fost gasit contul? (nu le-am verificat)
  9. face doar requesturi http? webrowser.navigate("") ? daca da e inutil. p.s: ai nevoie de aprobarea unui moderator/administrator ca sa poti posta la rst power.
  10. Dau 5.34€ in rien pentru 5€ paypal.
  11. Cum sa vorbesc frumos cand tu vi aici marele telefonar si imi spui ca e imposibil asa ceva, esti patetic critici dar nu sti ce critici. Atentie ! !!! Postul e adresat celor care au/avut telefoane cu android/ios !!! Atentie !
  12. alt retardat, tu vorbesti fara sa fi incercat? da-te-n gatu mati
×
×
  • Create New...