shop_toolz Posted July 30, 2013 Report Posted July 30, 2013 Salut,Acum cateva luni am reziliat contractul cu Clicknet si am ramas cu modemul WiFi pe care l-am cumparat in perioada cand eram client la ei, un Huawei HG655b. Momentan sunt pe retea de fibra optica, dar de la stalp vin cu coaxial pana la un EOC si din EOC pleaca Ethernet. Se poate schimba firmware-ul modemului de la clicknet astfel inca sa il pot folosi pe reteaua celor de la RDS? Quote
Renegade Posted July 30, 2013 Report Posted July 30, 2013 (edited) Cum setezi modemul huawei-hg655b pentru RDS | Blogul lu' Inu acum depinde daca conexiunea ta RDS este PPPoE (user si parola) sau IP se aloca pe baza adresei MAC (in acest caz trebuie clonata adresa MAC a placii de retea in router si schimbat la Punctul III pasul 2 IP_Routed PPP cu static IP sau Dynamic IP) Edited January 2, 2014 by Renegade Quote
shop_toolz Posted July 30, 2013 Author Report Posted July 30, 2013 (edited) Ar fi o problema, nu pot sa accesez 192.168.1.1.Am bagat cablul de net de la rds, care iese din EoC la router, in WAN1 si am iesit din wan2 in ethernet-ul pcului. Netul merge ok, wifiul nu. Cand incerc sa accesez 192.168.1.1 imi da timed out.//edt: rezolvat: Pentru eroarea de mai sus, activarea protocolului TCP/IP in adaptorul de retea fixeaza. Merge bine, ping ok, i'm hepi!//edit2: Multumesc, Renegade! Edited July 30, 2013 by shop_toolz Quote
Renegade Posted July 31, 2013 Report Posted July 31, 2013 nu ai pentru ce,spor la navigat.p.s. - sa inteleg ca ai reusit sa faci si wireless-ul ? Quote
shop_toolz Posted July 31, 2013 Author Report Posted July 31, 2013 Da, pai wirelessul voiam sa-l fac. Internet prin cablu mergea daca bagam in LAN1(acum wan) cablul de la rds si din LAN2 plecam cu ethernet in PC. Ma conectam cu user si parola si mergea bine.Multumesc inca o data, am salvat 100 ron pe care ii pot investi in altceva. Quote