Jump to content

shop_toolz

Members
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

About shop_toolz

 • Rank
  Banned
 • Birthday 02/05/1989

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Daca vreisa faci o comunitate macar cum sunt novavets sau nrns ai de lucru. SI de investit, in special de investit.
 2. 86.47.99.246@office;password Ireland - Windows Server 2003
 3. ofer rdpuri gratuite, postez cate unul imediat ce se posteaza in topic ca anteriorul a fost luat. Va rog fara cereri si fara cerinte deosebite. #1 91.98.138.53@Administrator;123456 Iran, Islamic Republic of - Windows 7
 4. O singura observatie am. Din memoriile mele Greedy pe care o recomanzi are un mic clitch. Construirea pas cu pas a solutiei se cam bate cap in cap cu conditia ta ca nu trebuie sa aiba rezervorul gol. Practic, trebuie verificat la care din urmatoarele statii va avea cat mai putina benzina in rezervor, asta la fiecare trecere prin while-ul de la greedy(daca imi aduc aminte cu while era). Dar pot exista solutii in care este optim sa nu opreasca atunci cand are neaparat mai putina benzina in rezervor. In fine, e un pic mind twisting, o sa incerc sa vin cu o rezolvare greedy si un contraexemplu pentru care metoda greseste.
 5. Yep, imi place structura de limbaj liniar, daca ii pot spune asa si faptul ca nu mai este fragmentat de asa multe paranteze. (Desi fara syntax highlighting ar putea parea cam incurcat). In fine, o sa ma documentez mai mult si poate ii acord o sansa, revin cu niste pareri imediat ce le formez.
 6. Well, nytro, fara sa mi-o iei in nume de rau, este. In 5 minute iti fac un script care sa-mi ia toate usernameurile de pe site si in alte 5 minute fac un bruteforcer. Un dictionary pe RO si 30% din conturi sunt sterse. ~Later edit: Ok, inca un lucru. Ca atacator cunosc mailul si contul filelist al unui anumit x-ulescu. Desi este o gandire prepubertina(ideea de bruteforce) cred ca e cunoscut faptul ca multi dintre noi folosesc aceiasi parola peste tot. Poate nu aici, dar un utilzator obisnuit cam asa face. Fac bruteforce la filelist.ro pana primesc ok-ul. Am sanse sa aflu si parola mailului asa, pe langa faptul ca ii sterg contul lui x-ulescu. In fine, intradevar mare lucru nu se poate face, dar e o scapare.
 7. Noroc, nu vreau sa supar pe nimeni prin postarea asta. De la inceput tin sa mentionez ca am incercat sa il contactez pe Toxic(administrator), dar fara succes. Nu am afectat in vreun fel integritatea siteului si nici nu am de gand, pentru ca multi imi sunt prieteni. "Vulnerabilitatea" pe care am gasit-o se refera la pagina delacct.php, prin care orice utilizator isi poate sterge contul, folosindu-se doar de datele de login. Nu este ceruta confirmare prin email si nici macar o confirmare on page. Nu asta ar fi problema, problema consta in faptul ca site-ul nu limiteaza numarul de attempts, asta insemnand ca oricine poate realiza un atac de tip bruteforce asupra oricarui cont, finalitatea unui atac reusit fiind stergerea respectivului cont. In fine, trimiterea variabilelor se face in POST, fiind vorba de 2 stringuri(n, numele de utilizator si p, parola). Cum ziceam, nu am nimic cu baietii si sper ca in urma mesajului meu sa fixeze aceasta scapare. Acum am putea incepe o intreaga contradictie despre gradul de vinovatie al developerului sau al userului in caz ca se intampla ceva, dar mai bine sa nu o facem. Tin sa subliniez si eu cat de important este sa folositi parole cat mai non-dictionary si mai complexe.
 8. Poate mai aveti nevoie [New Domain] bridgewaterbaptist.com - test@bridgewaterbaptist.com - test [New Domain] fdaregistro.com - test@fdaregistro.com - test [New Domain] natalephotography.com - test@natalephotography.com - test [New Domain] eqraa.com - test@eqraa.com - test [New Domain] gruporesidencial.com - test@gruporesidencial.com - test [New Domain] elbarbary.sd - test@elbarbary.sd - test123 [New Domain] greece-car-rentals.gr - test@greece-car-rentals.gr - test123 [New Domain] thepeaches.com - test@thepeaches.com - test [New Domain] mrit-gov.com - sales@mrit-gov.com - sales [New Domain] hagenwilliams.com - test@hagenwilliams.com - test [New Domain] mcbroadcasting.co.nz - test@mcbroadcasting.co.nz - test [New Domain] travel-on-the-web.com - test@travel-on-the-web.com - test [New Domain] songbuyout.uvwebservices.com - contact@songbuyout.uvwebservices.com - contact123 [New Domain] uvwebservices.com - test@uvwebservices.com - test [New Domain] hh3f.com - sales@hh3f.com - sales [New Domain] panaceapharma.ca - test@panaceapharma.ca - test123
 9. Daca mai gasesti pe undeva Allview Speed City SuperSlim, ia-o. Eu zic ca este cea mai buna alegere pana in 500 ron. Ai procesor dual core de 1.5, procesor grafic mali 400(iti duce ceva jocuri), 1GB RAM ddr3. De asemenea e rapida si in aproape un an de utilizare nu a fost nevoie de service sau alte tampenii. Bateria e bunicica si, per total in banii tai, e must buy.
 10. Este inca in curs de dezvoltare, deci posibil sa apara bug-uri sau probleme de logica, insa pentru astea va rog sa lasati un mesaj aici astfel incat sa se poata remedia. Nume - [RST] SSH Login Checker Versiune - first.release Download link - Download [RST].SSH.Login.Checker-0.0.1_dev.zip from Sendspace.com - send big files the easy way Changelog: 15-09-2013 Prima versiune. [+]Nologin / Login (verificare si scriere in fisier. In cazul loginului se iau si date despre serverul verificat) [+]Variabile: Timeout + Nologin_pass. [+]Doar un thread, pentru moment. Exemplu de login ok: -------------------------- Good login on: root:1q2w3e4r:*.*.*.* OS: Debian GNU/Linux 6.0 \n \l Rams: MemTotal: 524288 kB MemFree: 2968 kB Processor: Total number of cores:2 model name : Intel(R) Xeon(R) CPU E5-2620 0 @ 2.00GHz Some Networking Data: 1: lo: <LOOPBACK,UP,LOWER_UP> mtu 16436 qdisc noqueue state UNKNOWN link/loopback 00:00:00:00:00:00 brd 00:00:00:00:00:00 2: venet0: <BROADCAST,POINTOPOINT,NOARP,UP,LOWER_UP> mtu 1500 qdisc noqueue state UNKNOWN link/void Uptime Info: 15:31:40 up 10 days, 2:24, 1 user, load average: 0.60, 0.30, 0.21 -------------------------- Exemplu de utilizare: php check.php Starting process for: root:admin:84.183.21.182 [BAD] Did not found login credentials on 84.183.21.182. *in fisierul unchecked.php aveti, cate unul pe linie, serverele in aceasta forma. user:pass:ip
 11. Dar agramat cu siguranta esti.
 12. Fa-ti o livada de nectarini. Banii sunt de ajuns, mana de lucru nu e foarte scumpa si ar trebui sa vinzi bine, mai ales daca faci aprovizionarea unor lanturi mai mari. Si, in plus, nectarine romanesti mai rar.
 13. Hotmail folosesc si eu. E de 100 ori mai curat, rapid si practic decat GMail. Anyway, parerea mea e ca, in timp, o sa se ramana la ideea de open source OS + marketplace. Parerea mea.
×
×
 • Create New...