Jump to content
k1audyu

Tutorial deface

Recommended Posts

  • Active Members

Cum a zis si denis sectiunea aceasta este pentru cei caer au minim 10 posturi.Daca esti interesat intra pe chat si inreaba de COAILI V.2 este foarte rar toolu dar poate cineva binevoitor ti-l va da.

//Acuma fara caterinca asa se cheama programul

Link to comment
Share on other sites

Vad ca deja a inceput lumea sa te ia la "misto".Decat sa va bateti joc de el, mai bine ii explicati ca nu e bine ce vrea el sa faca pentru ca majoritatea am fost la fel la inceput.

k1audyu, deface nu e chiar cel mai bun lucru pe care l-ai putea face.In primul rand, gandeste-te ca poti avea probleme dupa.Fiind la inceput, nu sti sa te anonimizezi(nu, daca folosesti tor sau alte minuni nu esti anonimizat).Nu are rost sa te risti pentru niste asemenea prostii.In al doilea rand, sa dai deface e de prost gust.Nu te va admira nimeni pentru asa ceva si nici nu va spune cineva "oaaa ce hacker " cand va vedea deface-ul tau.

Pentru a da un deface, mai intai trebuie sa iei acces la site-ul respectiv.O poti face prin niste vulnerabilitati.Oricum,mai bine raportezi vulnerabilitatea in cauzul in care vei gasi ceva.Poti face bani frumosi de pe raportat vulnerabilitati asa ca, mai bine apuca-te si invata SQLI , XSS si alte tipuri de vulnerabilitati si cauta in site-uri care au bug bounty.Succes.

Edited by SilenTx0
Link to comment
Share on other sites

  • Active Members

Pana la deface este o cale lungaaaa.In primul rand trebuie sa gasesti o vurnerabilitate,apoi sa o exploatezi sa iei acces la server prin intermediu ei si toate astea pentru ce?Pentru un rahat de index ca sa te dai mare la baieti cu ispavile tale?Mai bine te apuci de ceva contructiv si serios invata un libaj de programare precum c++ sau php apoi o sa vezi cat e de greu sa faci un program si cat este de frustrant e sa vezi ca unu iti strica munca doar pentru o joaca de copii.

//Ai sa vezi un limbaj de programare iti ofera o satisfactie mult mai mare decat un deface pana la urma cu ce ramai dupa ce ai dat deface?Cu nimic pe cand cu programarea ramai cu ceva in cap si o sa iti foloseasca

Edited by danyweb09
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...