BL0DAS666 Posted August 1, 2013 Report Posted August 1, 2013 Salut!O sa trec direct la subiect. Caut 1 om care se pricepe in zona mobile, si poate unul care se pricepe in zona software (daca nu o sa ma ocup tot eu) pentru a creea un site in gen videotutorial.ro ...Eu o sa ma ocup in special de partea hardware + plus sfaturi si configuratii, va mai fi un om pt. zona mobile si tablete, si probabil inca un om pentru software. Va fi un proiect serios, host si domeniu platit (evident), pagina de fb, twitter, canal yt (acolo v-om hosta videoclipurile).Astept oameni seriosi, cu disponibilitate si timp liber,cu un PM, pentru a va contacta.Va voi da un "demo" cu un tutorial facut de mine", si astept si un demo din partea voastra.Alte detalii, aici...
yoyois Posted August 1, 2013 Report Posted August 1, 2013 (edited) Oh. Nu!Si de ce crezi tu ca lumea ar veni la tine? Ce plan de monetizare/strategii de promovare ai?Daca iti merge si esti interesat as vrea (mai tarziu) sa fuzionez un canal de review-uri pe diferite chestii (gagets, games, phones, software).(Un fel de parteneriat de reclama reciproca+colaborare).Dar asta mai ramane de vazut.ON: Din ce ramura ai vrea sa fie tutorialele? Hard (Linux, android root, configurari windows, configurari servere) Sau soft ("Cum sa-ti instalezi windows", "Cum sa folosesti Metin2", "Cum sa instalezi si sa descarci cu uTorrent")LE: (Raspuns)Daca ai de gan sa te certi cu lumea gandeste-te ca esti la al 3-lea BAN...Oricum. Cred ca intrebarile mele sunt legite (desi lung formulate)Conteaza mult daca persoana are nevoie de cunostinte avansate/nu si care este publicul tinta.Oricum: Mult noroc! Edited August 1, 2013 by yoyois
BL0DAS666 Posted August 1, 2013 Author Report Posted August 1, 2013 Pui intrebari care nu isi au rostul, faci misto si esti off topic... Dar ca sa iti raspund la intrebarea "On topic", pe partea de hardware o sa fie in special "Ghid achizitionare PC in suma X" , sau "Sfaturi", sau "Recomandarea zilei", sau orice altceva. Dar am zis de la inceput ca o sa fie ceva in gen videotutorial.ro, deci esti off topic complet. Cat despre partea de monetizarea, o sa atasam adsense pe videoclipurile de pe youtube, iar pe site niste reclame.Oricum ar fi, felicitari, ai mai facut un post.
M2G Posted August 1, 2013 Report Posted August 1, 2013 Conturi multiple.Vi si iti dai aere.Ban permanent pe asta. Astepti pana poti intra pe celalalt cont. Vezi ca iei warn-uri si tot nu inveti nimic.