statdx2 Posted August 1, 2013 Report Posted August 1, 2013 am o problema cu un cont de paypla! mi-am facut contul de paypal , am dat get verified mi-au tras din cont acel 1.5$ dar cand bag cele 4 cifre din acel cod care este pe extras zice ca codul este incorect, am sunat la raiffeisen si mi-a zis o domnisoara ca trebuie sa astept aproximativ 4 zile pana le intra banii in cont la paypal dupa care trimite codul nu prea am inteles.Intrebarea mea catre voi este : chiar trebuie sa astept 4 zile sau era domnisoara incumpetenta ? Quote
CristianRoflmao Posted August 1, 2013 Report Posted August 1, 2013 Nu trebuie sa astepti 4 zile,eu am adaugat seara cardul la paypal si a doua zi am mers dupa extras de cont.. am bagat codul si a mers... Vezi ca codul ala din extrasu de cont e ceva de genu CODE"4 Numere care e codu"PP de acolo iei codul nu din alte locuri din extras,ca dinaia iti zice tie ca nu e bun Bafta! Quote
statdx2 Posted August 1, 2013 Author Report Posted August 1, 2013 Nu trebuie sa astepti 4 zile,eu am adaugat seara cardul la paypal si a doua zi am mers dupa extras de cont.. am bagat codul si a mers... Vezi ca codul ala din extrasu de cont e ceva de genu CODE"4 Numere care e codu"PP de acolo iei codul nu din alte locuri din extras,ca dinaia iti zice tie ca nu e bun Bafta!atasez extrasul te rog spune si mie care e codul de acolo ca habar nu am. http://mydevice.ro/paypal.png Quote
daatdraqq Posted August 1, 2013 Report Posted August 1, 2013 (edited) Incearca toate grupele de 4 cifre din dreptul rubricilor paypal ,banuiesc ca sunt 2 .Codul ala apare in timpul tranzactiei ,nu dupa 2 zile ,doamna de la raiff e idioata. Edited August 1, 2013 by daatdraqq Quote
statdx2 Posted August 1, 2013 Author Report Posted August 1, 2013 Incearca toate grupele de 4 cifre din dreptul rubricilor paypal ,banuiesc ca sunt 2 .am incercat si nu merge Quote
CristianRoflmao Posted August 1, 2013 Report Posted August 1, 2013 am incercat si nu merge Suna-i dai in masa.. zile ca nu merge codu..Cum sa suni gratis la Customer support PayPal Quote
daatdraqq Posted August 1, 2013 Report Posted August 1, 2013 am incercat si nu merge Probabil in momentul in care intra banii in contul PayPal , sistemul lor recunoaste acel cod . Cred ca asta a vrut sa spuna aia la telefon .Deci codul e bun dar inca nu il recunoaste sistemul PayPal ca fiind valid . Quote
statdx2 Posted August 2, 2013 Author Report Posted August 2, 2013 chiar nu are nimeni cont de paypal cu card de la raiffeisen ca sa-mi spuna cum a fost la el ? Quote
ben20 Posted August 2, 2013 Report Posted August 2, 2013 ing no problem trebuia sa intrebi inainte.... Quote
Robert1995 Posted August 2, 2013 Report Posted August 2, 2013 dureaza 2 zile maxim.Vezi ca azi e vineri, deci probabil luni Quote