Jump to content
statdx2

Cont PAYPAL cu raiffeisen bank

Recommended Posts

Posted

am o problema cu un cont de paypla! mi-am facut contul de paypal , am dat get verified mi-au tras din cont acel 1.5$ dar cand bag cele 4 cifre din acel cod care este pe extras zice ca codul este incorect, am sunat la raiffeisen si mi-a zis o domnisoara ca trebuie sa astept aproximativ 4 zile pana le intra banii in cont la paypal dupa care trimite codul nu prea am inteles.Intrebarea mea catre voi este : chiar trebuie sa astept 4 zile sau era domnisoara incumpetenta ?

Posted

Nu trebuie sa astepti 4 zile,eu am adaugat seara cardul la paypal si a doua zi am mers dupa extras de cont.. am bagat codul si a mers...

Vezi ca codul ala din extrasu de cont e ceva de genu CODE"4 Numere care e codu"PP de acolo iei codul nu din alte locuri din extras,ca dinaia iti zice tie ca nu e bun :)

Bafta!

Posted
Nu trebuie sa astepti 4 zile,eu am adaugat seara cardul la paypal si a doua zi am mers dupa extras de cont.. am bagat codul si a mers...

Vezi ca codul ala din extrasu de cont e ceva de genu CODE"4 Numere care e codu"PP de acolo iei codul nu din alte locuri din extras,ca dinaia iti zice tie ca nu e bun :)

Bafta!

atasez extrasul te rog spune si mie care e codul de acolo ca habar nu am.

http://mydevice.ro/paypal.png

Posted (edited)

Incearca toate grupele de 4 cifre din dreptul rubricilor paypal ,banuiesc ca sunt 2 .

Codul ala apare in timpul tranzactiei ,nu dupa 2 zile ,doamna de la raiff e idioata.

Edited by daatdraqq
Posted
am incercat si nu merge :(

Probabil in momentul in care intra banii in contul PayPal , sistemul lor recunoaste acel cod . Cred ca asta a vrut sa spuna aia la telefon .

Deci codul e bun dar inca nu il recunoaste sistemul PayPal ca fiind valid .