statdx2 Posted August 1, 2013 Report Posted August 1, 2013 am o problema cu un cont de paypla! mi-am facut contul de paypal , am dat get verified mi-au tras din cont acel 1.5$ dar cand bag cele 4 cifre din acel cod care este pe extras zice ca codul este incorect, am sunat la raiffeisen si mi-a zis o domnisoara ca trebuie sa astept aproximativ 4 zile pana le intra banii in cont la paypal dupa care trimite codul nu prea am inteles.Intrebarea mea catre voi este : chiar trebuie sa astept 4 zile sau era domnisoara incumpetenta ? Quote
CristianRoflmao Posted August 1, 2013 Report Posted August 1, 2013 Nu trebuie sa astepti 4 zile,eu am adaugat seara cardul la paypal si a doua zi am mers dupa extras de cont.. am bagat codul si a mers... Vezi ca codul ala din extrasu de cont e ceva de genu CODE"4 Numere care e codu"PP de acolo iei codul nu din alte locuri din extras,ca dinaia iti zice tie ca nu e bun Bafta! Quote
statdx2 Posted August 1, 2013 Author Report Posted August 1, 2013 CristianRoflmao said: Nu trebuie sa astepti 4 zile,eu am adaugat seara cardul la paypal si a doua zi am mers dupa extras de cont.. am bagat codul si a mers... Vezi ca codul ala din extrasu de cont e ceva de genu CODE"4 Numere care e codu"PP de acolo iei codul nu din alte locuri din extras,ca dinaia iti zice tie ca nu e bun Bafta!atasez extrasul te rog spune si mie care e codul de acolo ca habar nu am. http://mydevice.ro/paypal.png Quote
daatdraqq Posted August 1, 2013 Report Posted August 1, 2013 (edited) Incearca toate grupele de 4 cifre din dreptul rubricilor paypal ,banuiesc ca sunt 2 .Codul ala apare in timpul tranzactiei ,nu dupa 2 zile ,doamna de la raiff e idioata. Edited August 1, 2013 by daatdraqq Quote
statdx2 Posted August 1, 2013 Author Report Posted August 1, 2013 daatdraqq said: Incearca toate grupele de 4 cifre din dreptul rubricilor paypal ,banuiesc ca sunt 2 .am incercat si nu merge Quote
CristianRoflmao Posted August 1, 2013 Report Posted August 1, 2013 statdx2 said: am incercat si nu merge Suna-i dai in masa.. zile ca nu merge codu..Cum sa suni gratis la Customer support PayPal Quote
daatdraqq Posted August 1, 2013 Report Posted August 1, 2013 statdx2 said: am incercat si nu merge Probabil in momentul in care intra banii in contul PayPal , sistemul lor recunoaste acel cod . Cred ca asta a vrut sa spuna aia la telefon .Deci codul e bun dar inca nu il recunoaste sistemul PayPal ca fiind valid . Quote
statdx2 Posted August 2, 2013 Author Report Posted August 2, 2013 chiar nu are nimeni cont de paypal cu card de la raiffeisen ca sa-mi spuna cum a fost la el ? Quote
ben20 Posted August 2, 2013 Report Posted August 2, 2013 ing no problem trebuia sa intrebi inainte.... Quote
Robert1995 Posted August 2, 2013 Report Posted August 2, 2013 dureaza 2 zile maxim.Vezi ca azi e vineri, deci probabil luni Quote