MrRip Posted August 7, 2013 Report Share Posted August 7, 2013 Postez anuntul pentru un tovaras."Ca sa evitam eventuale tepe, doresc sa lucrez numai cu persoane din BUCURESTI. Ne vedem in loc public, vin cu laptopul, facem transferul dupa ce imi arati ca ai banii cash. La 100 $ PM, vreau 110 cash. La sume mai mari, negociem."Contact : guny_gugu@jabber.ru Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntzntz Posted August 7, 2013 Report Share Posted August 7, 2013 Si este contul lui presupun nu ? de PM sau iti da suma din conturi ... gasite ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brenin Posted August 7, 2013 Report Share Posted August 7, 2013 Si este contul lui presupun nu ? de PM sau iti da suma din conturi ... gasite ?Nu stii nici pe ce lume traiesti, vorbesti numai prostii. Culca-te la loc, sau pune mana si invata, cu siguranta ai bac-ul de dat in toamna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xplonde Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 Daca mai vrea cineva mai am si eu PM de vanzare, rata 1:1 Link to comment Share on other sites More sharing options...