user567 Posted August 7, 2013 Report Posted August 7, 2013 Salutare,Vreau sa compilez niste aplicati python create de mine in standalone static aplication.Pentru windows folosesc py2exe, dar in linux nu situ cum pot sa fac acest lucru.Cine are timp liber si e dispus sa ma invete cum sa-mi compilez scripturile py in applicati statice al rog sa-mi dea pm cu id lui de ICQ, jabber sau yahoo.Platesc prin Perfect Money sau WMZ.ps : applicatile py folosesc libraria pycurl. Quote
Brenin Posted August 7, 2013 Report Posted August 7, 2013 Este o munca prea migaloasa si nici nu am cat sa iti cer pentru asa ceva, ca sa o consider o suma care sa se merite.Asa ca, iti recomand cu calcura Freeze - Python Wikieste foarte intuitiv, daca te-ai descurcat sa iti scrii singur aplicatia in python, o sa te descurci si cu freeze.Succes Quote
user567 Posted August 7, 2013 Author Report Posted August 7, 2013 am incercat cu backtrack dar pare ca nu are instalata aplicatia freeze.py, am cautato cu dpkg -S freeze.py & locate freeze.py si tot nu am gasito.cum se instaleaza ? sau ce distributie de linux imi recomanzi sa folosesc pentru acest gen de operati ? Quote
Brenin Posted August 7, 2013 Report Posted August 7, 2013 cx_Freezeca recomandare, centos, nu pentru ca este afisat si la ei pe pagina, ci pentru ca mi se pare mult mai... app-friendly ca sa zic asa.Pentru ce vrei toate astea? Toate versiunile de linux au python pe ele. Daca vrei pentru protectie, este mai usor cu https://github.com/astrand/pyobfuscateDaca nu, arunca-ti o privire si la Cython Quote
yo9gjx Posted August 7, 2013 Report Posted August 7, 2013 instaleaza python-examples, acolo gasesti freeze.py Quote