mah_one Posted August 12, 2013 Report Posted August 12, 2013 (edited) Buna,Am facut un challenge in javascript.http://www.whit3hat.com/Challenges/JSchallenge.php?level1=VALUEHERE&level2=VALUEHERE&level3=VALUEHERETrebuie sa inserati cod javascript astfel incat sa executati un alert pentru fiecare nivel:level1=javascriptCode result-> un alert cu mesajul "Level1"level2=javascriptCode result-> un alert cu mesajul "Level2"level3=javascriptCode result-> un alert cu mesajul "Level3"Ca sa treceti nivelele trebuie sa generati un mesaj, case sensitive, cu cele specificate mai sus.In cazul in care ati trecut un nivel, server-ul va afisa You did: Level<nr>, daca le-ati trecut pe toate va afisa:You did: Level1 Level2 Level3 Bafta,Cernica IonutEDITED:#Solver list for all levels:TheTimeGeckoAm adaugat un FinalLevel si apropo, testati pe FireFox ca sa fim toti pe aceeasi lungime de unda (nu de alta dar sa nu pierdeti timp).Parametru cu pricina este "finalLevel" si trebuie sa ia o valoare astfel incat sa afiseze un alert cu "FinalLevel"#Solver list for Level4: Edited August 13, 2013 by mah_one Quote
mah_one Posted August 13, 2013 Author Report Posted August 13, 2013 Am mai adaugat un nivel, cititi primul post. Quote
florin_darck Posted August 14, 2013 Report Posted August 14, 2013 Foarte interesant challenge-ul.. Momentan am ramas blocat la al 3-lea level. Sper sa reusesc intr-un final sa il fac Quote
Renegade Posted August 14, 2013 Report Posted August 14, 2013 Foarte interesant challenge-ul.. Momentan am ramas blocat la al 3-lea level. Sper sa reusesc intr-un final sa il facnici eu nu reusesc sa ii dau de cap la nivelul 3 Quote
mah_one Posted August 14, 2013 Author Report Posted August 14, 2013 Daca va apare alert-ul dati asa, nu am luat in considerare unicode si alte chestii.L-am facut in 10 minute, era de asteptat sa apara probleme. Quote