BlodasIsBack Posted August 13, 2013 Report Posted August 13, 2013 Am venit si eu sa imi exprim parerea despre aceasta situatie, pentru ultima data. Stiu ca sunt neimportant, si nu am facut mai nimic pentru forum, dar nu puteam sa ma abtin.Sunt de acord cu domnul Nytro cand vine vorba de : "cersetorii poate vor deveni implicati".Referitor la moderatori, banurile date dupa cheful moderatorilor/administratorilor, banurilor date pe motiv "Loser", sau "Out you go!", aceste naravuri de copil prost crescut va fac foarte mici. Voi aveti pretentia ca userii sa respecte regulile, cand voi nici macar nu sunteti in stare. Aici daca nu ai VIP sau mai stiu eu ce alte smecherii, esti un cacat cu ochi pentru "aia mari", si daca cumva te legi de oamenii lor, iei insta-ban. Nu spun ca sunt cheie de biserica, stiu foarte bine ce reguli am incalcat, dar cand vad ca , "coruptia" asta se manifesta intr-un mod nesimtit, nu am cum sa nu intervin.Sa nu mai spunem ca ban pentru injurat se da oricand si oricum, iar domnul Zattara isi permite sa arunce un "ma doare in pula". Daca scriam eu aia aveam "Out you go!" de mult. Deci inca odata sunteti niste oameni mici, niste caractere de cacat.Uitati ce mi-a scris domnul Nytro cand i-am propus sa adauge un proiect in RST Power:Me :Ai cateva minute sa analizezi acest soft facut de mine, cu ajutor din partea lui spide112 si sandabot. As dori daca imi permiti sa il postez la RST Power, si sa ii faci un link permanent (aici pe RST).Eu zic ca e un soft foarte bun, si daca accepti, o sa mai adaug un tab cu RST pentru a sustine forumul...Uite softul:*** Sper sa il apreciezi asa cum merita, pentru ca a presupus efortul mai multor persoane.Astept un reply. Dupa multe rugaciuni ca sa ma bage in seama :Me: De ce nu ma bagi in seama? Ma bagi in seama numai cand trebuie sa imi dai ban si warn... Dragut.Nytro : Calmeaza-te. Pentru chestia aia trebuie sa instalez .NET Framework, dureaza. Nytro : E facut de tine de la 0? Sau ai avut o sursa pe care ai modificat-o? Sau ai avut mai multe surse pe care le-ai combinat? Me : Mai multe surse combinate si modificate+ ajutor de la spide112 pt tracker, dar iar a avut nevoie de modificare. Am o contributie mare pt soft pt ca i-am modificat sursele+guiul facut cu rigla pe ecran... Nytro : Deci daca era facut de tine de la 0, era ok. Asa, nu e.Me : Si vrei sa imi zici ca tot ce e la RST Power e de la 0, fara nicio inspiratie... WTF??? Nytro : DA. Tot ce e acolo, nu e luat copy-paste din surse, e facut de la 0.Sigur, poti sa te uiti prin surse, sa vezi cum funcioneaza, sa intelegi CUM SA FACI TU acelasi lucru, dar nu se ia una-bucata cod Copy/Paste, se scrie pe ea "By BLONDAS" si gata, am facut program. Me : Esti nesimtit. Ti-am zis ca VIRGULA codul este modificat, nu e un simplu copy paste draga prietene, am stat 2 zile la el cu codare si interfata. Dar asa este cand esti nesimtit. "sa intelegi CUM SA FACI TU acelasi lucru" = Copy-Paste. Si oricum , am pierdut timp cautand si acele surse, sa nu mai spun de modificat si de facut interfata grafica cu rigla pe ecran.Dar stii ce, te rog eu mult, da-mi ban IP macar sa nu mai am tentatia sa intru pe aici, ca aici nesimtirea e in floare, va laudati ca sunteti departe de ISE, dar nu sunteti. Me : Plus, daca imi gasesti tu codul fix fix si la fel pe net, exact in aceiasi suita la fel, promit ca imi arunc calculatorul de la fereastra. Succes. Sper sa imi respecti dorinta de a-mi da ban IP. Deci asta denota faptul ca numai lingai si/sau pupincuristii sau alte categorii de pe RST primesc atentia si respectul cuvenit. Aceasta conversatie mi-a provocat greata, si imi pare rau ca in Ianuarie 2012 am descoperit RST. Va rog cineva din staff sa imi dati ban IP, vreau sa termin cu RST, si sa nu ma mai simt tentat sa intru. Cred ca am spus tot ce era de spus, si daca gresesc, sariti-mi in cap.Repet, asta este pentru ultima data cand am mai comentat ceva sau am mai aparut pe forum. Sper sa primesc ban IP ca sa nu ne mai vedem. Repet, stiu ca sunt un nimeni, dar sper ca stafful sa aiba macar acest bun simt.Sa nu mai aducem aminte ca topicurile sunt inchise cand vrea muschiul moderatorilor, fara un motiv intemeiat. Sa nu mai aduc iarasi aminte de tot ce se petrece pe aici.Bine a spus Nemessis, am ajuns la vorbele lui, RST is dead, forever.La revedere!
Nytro Posted August 13, 2013 Report Posted August 13, 2013 Care era problema, ca acceptam doar proiecte facute de la 0 si nu acceptam surse copiate?De fapt, aici se da ban pentru asa ceva, nu doar ca nu se posteaza la RST Power.Fa o porcarie, dar fa-o tu, nu iei un cod de pe Google, pui pe el "by Blondas" si gata, esti programator. Bine, in cazul tau, ai luat din mai multe surse si le-ai pus intr-un loc. Adica egal cu 0, acelasi lucru.