Jump to content
livestyle

Vand baza de date(telefoane mobile fixe) toate tarile

Recommended Posts

Posted

Sunt aicia,nu prea am intrat am fost nervos o perioada din cauza ca aveam si eu cate va rep si mau lasat admini sportiv...inca valabil vand numere de telefon mobile sau fix din ori ce retea.

Posted

VAND BAZA DE DATE aproximativ 60 000 numere cu persoane fizice dar si persoane juridice Plus 10.000 din Asigurari plus oameni cu potential financiar . Astept mesaje private .

Posted

in atentia utilizatorului livestyle,

Am nevoie de un pret pentru:

Un esantion de 50 - 100 de mii de numere de telefon valide, de mobil pentru Romania, targetat pe:

1. Provider de serviciu de Telefonie mobila;

2. Nume si prenume;

3. Adresa: oras, adresa de resedinta, si altele;

4. Sex (optional)

5. Ocupatie (optional)

6. Varsta

astept pm cu raspunsul.

Va multumesc.

Posted

Baza de date persoane: Doctori Stomatologi (CMI-uri ca forma lor de organizare juridica) din Romania vreau doar Retele mobile romanesti.

Un pret va rog si aproximativ numarul disponibil maxim.

Posted

0730 211 251 am fost sunat de pe numarul asta si am fost pacalit sa incarc contul cu 10 eur, nu voiam decat sa-l fac public. Vreau doar sa fac public numarul asta public pe google si tuturor marketerilor... cum as putea sa fac ?

Posted

Salutare,

Cumpar lista cu numere de telefon persoane fizice din ROMANIA , reteaua Telekom ,nume, adresa si numar de telefon fix, sa fie cat mai actuala minim anul 2013, ofer pret bun in functie de cantitate.Astept oferte pe privat.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...