zbeng Posted August 13, 2007 Report Posted August 13, 2007 Belea mare la inmormantare http://www.youtube.com/watch?v=2dWj6BQ7ZRY&mode=related&search= =)) Quote
Ras Posted August 13, 2007 Report Posted August 13, 2007 super tare, dar a mai fost postat din cate stiu eu. Quote
kafka Posted August 13, 2007 Report Posted August 13, 2007 sper sa nu o visez la noapte ....vedetil si pe asta .... :roll: sal Quote
HexString Posted August 13, 2007 Report Posted August 13, 2007 Pfoai ... foarte naspa ... nu stiti prin ce cred ca au trecut rudele... stiu din proprie experienta ce emotii sunt atunci cand ii vezi pe niste oameni bauti prosti ca vor cobora jos ... acel sicri in care tot acei oameni au batut cuie...sunetul fiind atat de naspa ... nu v-as dori sa fiti incercati de aceste sentimente ... dupa parerea mea nu e un lucru de care sa razi neaparat Quote
BSA Posted August 22, 2007 Report Posted August 22, 2007 Nu e amuzant.Ganditi-va ca atunci cand esti suparat sa ti se intample asa cv cu persoana la care tii cel mai mult, e....Dar sincer nu situ cum as fi reactionat atunci daca as fi fost acolo:) sincerM-am uitat la el, nu am ras canu e bn sa rai de asa cv, e trist ce s-a intamplat, dar jur ca atunci cand am citit postu al 2 -lea de sus:) m-am kkt pe mn de ras:) Quote
Imperfect Posted August 22, 2007 Report Posted August 22, 2007 Nu e amuzant.Ganditi-va ca atunci cand esti suparat sa ti se intample asa cv cu persoana la care tii cel mai mult, e....Dar sincer nu situ cum as fi reactionat atunci daca as fi fost acolo:) sincerM-am uitat la el, nu am ras canu e bn sa rai de asa cv, e trist ce s-a intamplat, dar jur ca atunci cand am citit postu al 2 -lea de sus:) m-am kkt pe mn de ras:)De acord cu tine ! Quote
HexString Posted August 22, 2007 Report Posted August 22, 2007 sincer poate daca nu postam eu ... continuatzi la fel cu ... wooooaiii ce tare ... bestial etc etc. Quote