Kellon Posted September 4, 2013 Report Share Posted September 4, 2013 Nu stiu daca va mai amintiti, dar acum cativa ani, era un site viral , numit sexy lena, sau ceva de genu' .Ideea era in felul urmator : Un nene , care era foarte suparat pe prietena lui, a postat fotografii cu ea pe acea pagina, insa doar prima era disponibila , pentru a le accesa pe celelalte, trebuia sa trimiti link-ul tau la prieteni. Cu cat aveai mai multi referrali , cu atat aveai mai multe imagini deblocate.Mai jos, am atasat un script asemanator, facut in Codeigniter. Este in faza initiala, insa baza functioneaza.Features : Autorefresh la 30 de secunde , pentru a vedea imaginile deblocate intre timp. Imagini protejate, nu poti arata altcuiva ce imagini deblocate ai tu, prin hotlink.To do: Ajax request pentru imaginile deblocate, pentru a nu mai reincarca pagina. Posibilitatea de a alege cu ce fata sa inceapa.Instalare : Se copiaza fisiere din arhiva peste Codeigniter. Se importa fisierul .sql . Se modifica path-ul folderului cu imagini in "application/controllers/getimage.php"Demo : Dezbraca fataDownloadNota : Este prima varianta a unui script facut in fuga, va fi dezvoltat in timp.Astept pareri, idei, injuraturi, etc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnyCNAM Posted September 4, 2013 Report Share Posted September 4, 2013 Poi daca vreau sa arat cuiva o poza nu pot cu printscreen? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EAdrian Posted September 4, 2013 Report Share Posted September 4, 2013 Poi daca vreau sa arat cuiva o poza nu pot cu printscreen?Nu ai cum s? protejezi o poz? de "Copy image URL" sau "Open image in new tab" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
H3xoR Posted September 4, 2013 Report Share Posted September 4, 2013 Nu ai cum s? protejezi o poz? de "Copy image URL" sau "Open image in new tab"Pot s? te contrazic. Se poate s? o protejezi.. desenând-o într-un canvas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoyois Posted September 4, 2013 Report Share Posted September 4, 2013 Nu ai cum s? protejezi o poz? de "Copy image URL" sau "Open image in new tab"daca ai imparti imaginea in 4 / 6 si dupa ai reimbina-o din css ?Sau un canvasAnyway: Interesanta idee. Cum ai facut, criptografic vorbind diferentierea intre useri? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kellon Posted September 4, 2013 Author Report Share Posted September 4, 2013 fiecare imagine este generata prin php si are un link de forma http://www.etajul9.ro/getimage/view/f878259249baebaa3ef9c0ebb6087fe9/1.jpgunde f878259249baebaa3ef9c0ebb6087fe9 este md5 de ip-ul userului plus numele pozei, accesibil doar de catre el.As putea sa mai adaug ceva in acel string, inainte de criptare, pentru a-l face mai sigur ...Nu , nu le pot proteja de "preent screen" , dar sa spunem ca eu am deblocat 10 imagini, nu iti pot da tie link-ul uneia dintre ele, pentru ca acel link va functiona doar la mine[97 de ip-uri unice au vizitat astazi scriptul]Modificata corespunzator, poate fi destul de folositoare ideea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...