BLODAS666 Posted September 5, 2013 Report Share Posted September 5, 2013 *Invoc puterea staffului sa isi bage pula in comentariile de cacat ale lui lolzerbuzz!* Channeling... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolzerbuzz Posted September 5, 2013 Report Share Posted September 5, 2013 (edited) Pe oameni. Carderi iti spune ceva? E acelasi motiv pentru care domeniul este rstforums si nu rstcenter!Incepi sa injuri aici in stanga si in dreapta fara nici macar un argument, tu nu observi ca nu are nimeni nevoie de aprecierea ta pentru carding?Apreciere pentru carding? Pe mine doar ma dispera ca va dati mai buni ca altii Asta-i mentalitatea romanului. Edited September 5, 2013 by lolzerbuzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nyckutz Posted September 5, 2013 Report Share Posted September 5, 2013 De obicei astia care sunt atat de destepti sa gaseasca tot felul de vulnerabilitati prin sistemele bancilor nationale cat si(mai ales) internationale,sunt recrutati in randul serviciilor de securitate ca si colaboratori,bineinteles privandu-i de anumite drepturi...sincer,dupa parerea mea,cred ca baietii nu vor vedea prea mult puscaria ! Sunt mult prea valorosi in comparatie cu niste gangsteri obositi Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLODAS666 Posted September 5, 2013 Report Share Posted September 5, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolzerbuzz Posted September 5, 2013 Report Share Posted September 5, 2013 De obicei astia care sunt atat de destepti sa gaseasca tot felul de vulnerabilitati prin sistemele bancilor nationale cat si(mai ales) internationale,sunt recrutati in randul serviciilor de securitate ca si colaboratori,bineinteles privandu-i de anumite drepturi...sincer,dupa parerea mea,cred ca baietii nu vor vedea prea mult puscaria ! Sunt mult prea valorosi in comparatie cu niste gangsteri obositi Nu te contrazice nimeni. Doar ca esti departe de subiect/stire.BLODAS666Du-te fa-ti un ceai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildchild Posted September 5, 2013 Report Share Posted September 5, 2013 Când se va întoarce lumea pe dos, a?tept s? v?d titlul cu "carderi" în loc de "hackeri", iar în articol se spun? c? se pi?au pe SSL-urile b?ncilor ?i alterau cookie-uri encriptate pentru a aproba tranzac?ii. Link to comment Share on other sites More sharing options...