Jump to content
dey_wtfcs

RSP Romanian Security Project

Recommended Posts

Posted (edited)

Pareri despre Mos Craciun ? NU am copiat RST, este doar un forum de securitate la un nivel mai mic decat ce se posteaza pe RST.

Pareri, propuneri, accept parteneriate si caut parteneri.

:)

Edited by TheTime
// nu vrem spam
  • Downvote 1
Posted

Mie-mi pare o copie, atâta c? ai redenumit thread-urile.

Atâta munca doar pentru dreptul de a bana pe cineva?

Dac? vrei useri, f? un site cu hateri RST. Î?i dau dac? vrei list? cu cei bana?i, sunt sigur c? ar vrea un loc unde s? cârcoteasc?.

Posted (edited)
Pareri despre Mos Craciun ? NU am copiat RST, este doar un forum de securitate la un nivel mai mic decat ce se posteaza pe RST.

Urat ,Urat,Urat.

Edited by TheTime
Posted

Salutare, numele meu este Kwelwild, am 16 ani, sunt un baiat de sex masculin si un roman din romania. Am venit aici sa vad ce si cum. =))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Posted (edited)

Ti-ai pierdut timpul degeaba, mai bine iti luai o ciocolata cu banii de pe domeniu/host (ieseai mai castigat).

Edited by TheTime
Posted (edited)

Eu nu va inceleg de ce nu dai un nume individual la blogul tau sau forum =))

Crezi ca daca incepe cu Romanian Security iti vine lumea mai repede ???? asta este o prostie :)

Edited by TheTime
Posted

Daca tot vrei sa faci ceva, fa ceva original.

Cateva idei:

- Nu inteleg de ce ti-ai pus la nick "[RSP]", presupun ca din cs ti-a venit idea.

- Tema este cam aiurea daca lasai tema default de la phpbb era mult mai bine.

- La "Proiecte si atacuri RSP", ai facut "un proiect" adica un index pentru difeis, asta nu e proiect.

- Daca vrei sa ai succes cu forumul schimba domeniul, gandeste-te la un nume original.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...