djxpaul Posted November 26, 2013 Report Posted November 26, 2013 Bravo. Posteaz? ?i rezolvarea ta. Quote
H3xoR Posted November 26, 2013 Report Posted November 26, 2013 Ai mai cheltuit din ei sau mi se pare? Bravo! Quote
.darky Posted November 26, 2013 Report Posted November 26, 2013 Bravo. Posteaz? ?i rezolvarea ta.A perfect solution by 31-Dec-13 gets you $500!Competitia e inca in desfasurare si da H3xoR, am mai cheltuit din ei. Quote
.darky Posted November 26, 2013 Report Posted November 26, 2013 Cam dupa cat timp raspund?Intre 24 - 48 ore, poate chiar mai mult sau mai putin. Quote
djxpaul Posted November 26, 2013 Report Posted November 26, 2013 Am trimis ?i eu o posibil? solu?ie.S? vedem... Quote
SticKyWoX Posted November 27, 2013 Report Posted November 27, 2013 Nu-mi iese functia str_cat..Daca ma poate indruma cineva, ii voi multumi cu o parte din castig. Quote
djxpaul Posted November 28, 2013 Report Posted November 28, 2013 Hi ,Thanks for taking the Hola Challenge! Our technical team has reviewed your solution, and I'd like to speak with you about the results.Please call me at * at any time during the weekdays or email me your phone number and I will call you.Also, you can now forward this challenge to your friends, If one of them gets the prize (250-500$ for a perfect solution), you will get the same prize as a thank-you gift! Instructions at http://TheCodeIL.com/5min_forward_rules.htmlThank you,MeytalMeytal HazanRecruitment Manager, hola!Cell: *Fax: *Am primit raspunsul ?sta. Sper s? fie ok . V? ?in la curent. Quote
dirtycash Posted December 1, 2013 Report Posted December 1, 2013 Am primit raspunsul ?sta. Sper s? fie ok . V? ?in la curent.Acelasi raspuns l-am primit de asemenea si eu , dar dupa 3 zile de la raspuns si desigur 3 zile dupa ce le-am lasat cateva date de contact nu mi-au mai scris absolut nimic. Tin sa cred ca si-au cheltuit toti banii si numai au de unde sa dea celor care au reusit sa rezolve mai tarziu. Quote
Sinatra Posted December 3, 2013 Report Posted December 3, 2013 (edited) Am primit si eu acelasi raspuns. Edited December 6, 2013 by Sinatra Quote
Kapatos Posted June 2, 2014 Report Posted June 2, 2014 Vad ca s-a terminat competitia.Poate posteaza solutia cei care au trimis-o si a fost corecta.(Asa ne dam si noi seama daca ati rezolvat intr-adevar sau v-ati laudat degeaba, ca in lista de castigatori nu e niciun roman). Quote
Active Members akkiliON Posted June 2, 2014 Active Members Report Posted June 2, 2014 New challenge: JavaScript code challenge – Hola Quote
B7ackAnge7z Posted June 2, 2014 Author Report Posted June 2, 2014 @akkiliON,Da, ?tiam de acest concurs, îns? uitasem s? scriu pe RST.Totu?i, condi?iile nu sunt deloc clare. De?i am discutat cu ei ?i înc? câteva persoane, nu pot descrie exact care sunt cerin?ele, deoarece rezultatul final depinde foarte mult de metoda test?rii (de exemplu, în unele cazuri mi-a reu?it o cre?tere a performan?ei cu peste 400%, pe când în alte condi?ii — doar cu ~5%). Dup? spusele lor, ei au ob?inut un rezultat foarte bun ?i mult mai mare decât 50%, îns? când i-am rugat s? publice rezultatele unu benchmark realizat de mine, m-au refuzat amabil. Astfel, tind s? cred, c? în dependen?? de func?ia optimizat?, ei î?i pot ar?ta un benchmark care cu siguran?? va ar?ta c? func?ia ta merge pu?in mai rapid ca melcul. Quote
Kapatos Posted June 10, 2014 Report Posted June 10, 2014 Aham, deci nici problema de C n-a rezolvat-o nimeni Quote